bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – Wedstrijdposter gratis op TweeNul? Mail een exemplaar (bij voorkeur als jpg) naar redactie@tweenul.nl.

REGIO – Wedstrijdposter gratis op TweeNul? Mail een exemplaar (bij voorkeur als jpg) naar redactie@tweenul.nl.

OOST Zaterdag Vierde klasse A, Mannen zaterdag: Woezik – Elisthalater. STAND DVE-Trajanus  18 15 3 0 48 72 18 Quick 1888  17 13 3 1 42 57 23 Juliana ’31  17 10 3 4 33 53 19 Woezik  17 9 3 5 30 46 34 Kolping-Dynamo  18 8 3 7 27 41 30 Alverna  18 […]

GRONINGEN – Komende zaterdag de afsluiting van de competitie van de eerste klasse E. Verschillende wedstrijden doen er nog toe. Ook de ontmoeting tussen Noordscheschut en Oranje Nassau is niet om des keizers baard. door Siemon Aikema Voor Noordscheschut lijkt de wedstrijd van zaterdag belangrijker dan voor Oranje Nassau. De Schutters hebben bij winst nog […]

REGIO – Wedstrijdposter gratis op TweeNul? Mail een exemplaar (bij voorkeur als jpg) naar redactie@tweenul.nl.

Print dit bericht Print dit bericht

11-08-2010: Geslaagd Regiotoernooi bij v.v. Beetgum

Zaterdag 9 augustus 2010 werd het regiotoernooi Noord West Friesland gehouden. Op het sportcomplex ’t Bosk in Beetgum streden de 2de elftallen van acht verenigingen om de cup “met de grote oren”.

De deelnemers waren de 2de elftallen van: AVC, Beetgum, Berlikum, CVO, Minnertsga, Ouwe Syl, St. Anna en St. Jacob.In twee poules van 4 teams speelde ieder team 3 wedstrijden. Op basis van de eindstanden in de poules werden de kruisfinales gespeeld.

v.v. Beetgum 2 speelde een uitstekend toernooi. Door een overwinning op CVO en gelijke spelen tegen St. Jacob en St. Anna werd de eerste plaats in poule A behaald.
In de finale moest worden gespeeld tegen AVC, de winnaar van poule B. Door een kleine nederlaag (0-1) was een knappe 2de plaats de eindklassering voor v.v. Beetgum 2.

De drie scheidsrechters, de heren van Dijk, Exoo en Steigstra, ontvingen als dank voor hun bijdrage een bierpakket en toernooiwinnaar AVC heeft een jaar lang de grote wisselbeker in bezit.

Wisselbeker Regiotoernooi Noord-West Friesland

Het was sinds 1994 (laatste Frits Meijer toernooi) voor het eerst in 16 jaar dat er weer een groot seniorentoernooi bij de v.v. Beetgum werd georganiseerd.

Ondanks het feit dat het een groot deel van de dag regende kunnen we terugkijken op een geslaagde dag.

Toernooicommissie:

Gerben Janzen
Tiede Dijkstra
Johannes Kamstra
Doede Bruinsma