29-05-2014: Huldigingen tijdens slotfeest v.v. Beetgum

Zaterdag 7 juni 2014 worden tijdens het slotfeest v.v. Beetgum twee teams gehuldigd.

Zowel het team van v.v. Beetgum 1 (kampioen) als v.v. Beetgum VR (1ste voorjaarreeks) zullen een blijvende herinnering ontvangen voor de prachtige prestaties in het seizoen 2013-2014.

Alle spelers en speelsters en uiteraard de technische staf en begeleiding zullen zaterdag 7 juni tussen 19.00 uur en 20.00 uur in het zonnetje worden gezet en zijn hierbij uitgenodigd om aanwezig te zijn.

v.v. Beetgum VR1 behaalden de 1ste plaats in de voorjaarsreeks

v.v. Beetgum 1 kampioen KNVB seizoen 2013-2014