bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

TIEL – TEC heeft zich versterkt met doelman Nick Leijten (28). De keeper komt over van eerstedivisionist FC Den Bosch. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

DELDEN – Voetbalvereniging Rood Zwart heeft alle activiteiten op en rond het sportpark opgeschort. De club uit Delden heeft dit besluit genomen, nadat een bezoeker van het sportpark positief heeft getest op Covid-19. Lees hier het volledige bericht. Bron: Tubantia.

KLOETINGE – Marcel Lourens is in de prijzen glen. De hoofdcoach van Kloetinge kreeg de VVON-award voor beste trainer in het district Zuid 1. Het was de eerste keer dat die prijs werd uitgereikt door de trainersvakbond.  Lees hier het volledige bericht. Bron: PZC.

SILVOLDE – Hoofdklasser Silvolde was donderdagavond in een oefenwedstrijd veel te sterk voor tweedeklasser Concordia Wehl: 6-1. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

OMMEN – Met twee trainingen in de benen ging USV donderdagavond op bezoek bij OVC’21. door Ben Schuurman De Ommenaren hadden de voorbereiding op het nieuwe seizoen al wat eerder in gang gezet en speelden afgelopen weekend ook al een wedstrijdje. Lag het daar aan? Hoe dan ook: de thuisclub zette op het eigen kunstgras […]

Print dit bericht Print dit bericht

21-07-2014: Competitie-indeling v.v. Beetgum 2

Afgelopen vrijdag is ook de competitie-indeling van v.v. Beetgum 2 bekend gemaakt.

v.v. Beetgum 2 bestaat voor een deel uit de A junioren van het vorig seizoen en is aangevuld met een viertal talentvolle spelers. (B-selectie)

Onder leiding van trainer/coach Harry Wasch en leider Johan Steigstra gaat het team uitkomen in een hogere klasse. Na de winterstop wist het team alle wedstrijden te winnen. Bij de KNVB is een verzoek ingediend tot deze promotie. Dit is normaal gesproken alleen mogelijk bij een kampioenschap.

Op basis van het beleidsplan zal v.v. Beetgum 2 prestatiegericht gaan voetballen met als doel om structureel een bijdrage te leveren aan het prestatievoetbal bij v.v. Beetgum.

Voor de spelers van de A- en B-selectie start de training op zaterdag 2 augustus 2014 met onder andere een gezamenlijke lunch.

De competitie-indeling is als volgt:

v.v. Beetgum 2, Friesland 2, Stiens 3, Broekster Boys 3, Marrum 2, Wykels Hallum 3, Leeuwarden Zwaluwen 7, Anjum 2, Oostergo 2, Rijperkerk 3, BCV 5, Be Quick D 5

Zaterdag 6 september 2014 is de eerste competitiewedstrijd.