21-07-2014: Competitie-indeling v.v. Beetgum 2

Afgelopen vrijdag is ook de competitie-indeling van v.v. Beetgum 2 bekend gemaakt.

v.v. Beetgum 2 bestaat voor een deel uit de A junioren van het vorig seizoen en is aangevuld met een viertal talentvolle spelers. (B-selectie)

Onder leiding van trainer/coach Harry Wasch en leider Johan Steigstra gaat het team uitkomen in een hogere klasse. Na de winterstop wist het team alle wedstrijden te winnen. Bij de KNVB is een verzoek ingediend tot deze promotie. Dit is normaal gesproken alleen mogelijk bij een kampioenschap.

Op basis van het beleidsplan zal v.v. Beetgum 2 prestatiegericht gaan voetballen met als doel om structureel een bijdrage te leveren aan het prestatievoetbal bij v.v. Beetgum.

Voor de spelers van de A- en B-selectie start de training op zaterdag 2 augustus 2014 met onder andere een gezamenlijke lunch.

De competitie-indeling is als volgt:

v.v. Beetgum 2, Friesland 2, Stiens 3, Broekster Boys 3, Marrum 2, Wykels Hallum 3, Leeuwarden Zwaluwen 7, Anjum 2, Oostergo 2, Rijperkerk 3, BCV 5, Be Quick D 5

Zaterdag 6 september 2014 is de eerste competitiewedstrijd.