21-07-2014: Indeling seniorenselecties v.v. Beetgum seizoen 2014-2015

Recentelijk zijn op basis van de laatste aanmeldingen de diverse seniorenselecties bekend gemaakt.

Bij v.v. Beetgum spelen dit seizoen zes senioren teams, waarvan er vier op zaterdag en één op zondag uitkomen en een 35+ team dat op vrijdagavond de wedstrijden speelt.

Aan de leiders is verzocht om hun teamleden op de hoogte te brengen van de indeling en startdatum van de training.

Indeling seniorenteams seizoen 2014-2015: Indeling senioren 2014-2015v6.0