29-07-2014: Competitie-indeling v.v. Beetgum vrouwen

De KNVB heeft ook de competitie-indeling van v.v. Beetgum vrouwen 1 bekend gemaakt. Het vrouwenteam komt weer uit in de 4de klasse.

Zaterdag 2 augustus 2014 begint het team van trainer/coach Sije van Dijk en leidster Siepie Sijtsma weer met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Dit met eerst een training en aansluitend om 12.30 uur een lunch.

De tegenstanders in het seizoen 2014-2015 zijn: (achter de naam van de vereniging staat de aanvangstijd van de thuiswedstrijden van deze vereniging)

Annaparochie St. VR2 12:45

AVC VR1 14:30