komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

Aan het openingsplan van het demissionair kabinet zie je dat er geen voetballer aan te pas is gekomen. Het plan is verstoken van gevoel voor de bal. De hunkering naar de club, het veld, het team en de wedstrijd. Anders valt de schamele positie die sport en daarmee voetbal is toebedeeld in deze planning niet […]

HAAKSBERGEN – Vanille-, Griekse yoghurt- en biscotti-ijs, een topping van lemon en natuurlijk een dot slagroom. IJsmaker Paul Wilderink bedacht een groen-witte ijscoupe voor zijn jarige voetbalclub. HSC’21 wordt dit jaar 100. Lees hier het volledige bericht. Bron: Tubantia.

EMMELOORD – Niets is zo veranderlijk als de mens. Anderhalve maand nadat hij zijn afscheid had aangekondigd is Jeroen van den Berg bijgedraaid. Hij blijft toch hoofdtrainer van SC Emmeloord. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

LICHTENVOORDE – Trainers in het amateurvoetbal houden hart vast. Blijven hun spelers wel gemotiveerd nu corona van geen wijken weet? Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

REGIO – De spelerscarrousel in het amateurvoetbal draait een stuk minder snel dan gebruikelijk. Veel spelers blijven gewoon zitten waar ze zitten, hopend op een normaal seizoen met promotie en degradatie. Maar her en der zijn er toch wat wisselingen in de laatste dagen. Een opsomming. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

Print dit bericht Print dit bericht

11-08-2014: Nuttig toernooi voor Beetgum

Zaterdag 9 augustus 2014 was Beetgum 1 één van de deelnemers aan een toernooi georganiseerd door ASC’75 in Augustinusga.

Beetgum speelde drie korte wedstrijden van 40 minuten en verloor twee keer met 1-0 en met 3-2. De doelpunten van Beetgum werden gemaakt door Jort Dijkstra en Daniel Wijbenga.

De selectie van Beetgum was nog niet compleet en van de spelers die er wel waren hadden een aantal nog geen trainingsminuten gemaakt. Alle aanwezige spelers kregen de nodige speelminuten.

Na afloop van het toernooi was hoofdcoach John Hofte ondanks de drie (kleine) nederlagen tevreden. “Zowel op conditioneel als op voetbalvlak kunnen we ons nog verbeteren en hebben we nog precies 4 weken tot aan de eerste competitiewedstrijd. Er waren verschillende positieve punten waar we mee verder kunnen.”

De organisatie van ASC’75 wordt bedankt voor de goede organisatie en de zeer gastvrije ontvangst.

De A selectie traint deze week nog driemaal (maandag, dinsdag en donderdag) en neemt vervolgens zaterdag 16 augustus 2014 deel aan het zeer sterk bezette toernooi van Birdaard met een aantal tegenstanders uit de 3de klasse.

Het speelschema van dit toernooi in Birdaard wordt deze week nog op deze website gepubliceerd.