11-08-2014: Nuttig toernooi voor Beetgum

Zaterdag 9 augustus 2014 was Beetgum 1 één van de deelnemers aan een toernooi georganiseerd door ASC’75 in Augustinusga.

Beetgum speelde drie korte wedstrijden van 40 minuten en verloor twee keer met 1-0 en met 3-2. De doelpunten van Beetgum werden gemaakt door Jort Dijkstra en Daniel Wijbenga.

De selectie van Beetgum was nog niet compleet en van de spelers die er wel waren hadden een aantal nog geen trainingsminuten gemaakt. Alle aanwezige spelers kregen de nodige speelminuten.

Na afloop van het toernooi was hoofdcoach John Hofte ondanks de drie (kleine) nederlagen tevreden. “Zowel op conditioneel als op voetbalvlak kunnen we ons nog verbeteren en hebben we nog precies 4 weken tot aan de eerste competitiewedstrijd. Er waren verschillende positieve punten waar we mee verder kunnen.”

De organisatie van ASC’75 wordt bedankt voor de goede organisatie en de zeer gastvrije ontvangst.

De A selectie traint deze week nog driemaal (maandag, dinsdag en donderdag) en neemt vervolgens zaterdag 16 augustus 2014 deel aan het zeer sterk bezette toernooi van Birdaard met een aantal tegenstanders uit de 3de klasse.

Het speelschema van dit toernooi in Birdaard wordt deze week nog op deze website gepubliceerd.