komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

Aan het openingsplan van het demissionair kabinet zie je dat er geen voetballer aan te pas is gekomen. Het plan is verstoken van gevoel voor de bal. De hunkering naar de club, het veld, het team en de wedstrijd. Anders valt de schamele positie die sport en daarmee voetbal is toebedeeld in deze planning niet […]

HAAKSBERGEN – Vanille-, Griekse yoghurt- en biscotti-ijs, een topping van lemon en natuurlijk een dot slagroom. IJsmaker Paul Wilderink bedacht een groen-witte ijscoupe voor zijn jarige voetbalclub. HSC’21 wordt dit jaar 100. Lees hier het volledige bericht. Bron: Tubantia.

EMMELOORD – Niets is zo veranderlijk als de mens. Anderhalve maand nadat hij zijn afscheid had aangekondigd is Jeroen van den Berg bijgedraaid. Hij blijft toch hoofdtrainer van SC Emmeloord. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

LICHTENVOORDE – Trainers in het amateurvoetbal houden hart vast. Blijven hun spelers wel gemotiveerd nu corona van geen wijken weet? Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

REGIO – De spelerscarrousel in het amateurvoetbal draait een stuk minder snel dan gebruikelijk. Veel spelers blijven gewoon zitten waar ze zitten, hopend op een normaal seizoen met promotie en degradatie. Maar her en der zijn er toch wat wisselingen in de laatste dagen. Een opsomming. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

Print dit bericht Print dit bericht

15-08-2014: Toernooi in Birdaard voor Beetgum 1

Zaterdag 16 augustus 2014 is v.v. Beetgum een van de deelnemers aan het Minne Huizinga toernooi dat door FC Birdaard wordt georganiseerd.

Donderdag 15 augustus waren er 18 spelers op de training en werden er deze week weer 6 trainingsuren aan het totaal toegevoegd.

Op de training  waren donderdag 18 spelers aanwezig

Op de training waren donderdag 18 spelers aanwezig

Voor het toernooi in Birdaard zijn om verschillende redenen een aantal spelers niet beschikbaar.

Door aanvulling vanuit de B selectie kan hoofdtrainer John Hofte met 15 spelers deelnemen aan het zwaar bezette toernooi met tegenstanders op 3de klasse niveau.

Deelnemers zijn:

v.v. Beetgum 1

Birdaard 1

Stiens 1

Rijperkerk 2

Broekster Boys 2

Wedstrijden:

11.45 uur        Beetgum 1 – Rijperkerk 2

13.15 uur        Beetgum 1 – Stiens 1

14.45 uur        FC Birdaard 1 – Beetgum 1

15.45 uur        Broekster Boys 2 – Beetgum 1

Volgende week maandag 18 augustus staat weer de volgende training op het programma.

Dinsdag 19 augustus 2014 speelt v.v. Beetgum 1 een oefenwedstrijd in Holwerd tegen het plaatselijke Holwerd 1. De aftrap voor deze testcase staat gepland voor 19.00 uur.