15-08-2014: Toernooi in Birdaard voor Beetgum 1

Zaterdag 16 augustus 2014 is v.v. Beetgum een van de deelnemers aan het Minne Huizinga toernooi dat door FC Birdaard wordt georganiseerd.

Donderdag 15 augustus waren er 18 spelers op de training en werden er deze week weer 6 trainingsuren aan het totaal toegevoegd.

Op de training  waren donderdag 18 spelers aanwezig

Op de training waren donderdag 18 spelers aanwezig

Voor het toernooi in Birdaard zijn om verschillende redenen een aantal spelers niet beschikbaar.

Door aanvulling vanuit de B selectie kan hoofdtrainer John Hofte met 15 spelers deelnemen aan het zwaar bezette toernooi met tegenstanders op 3de klasse niveau.

Deelnemers zijn:

v.v. Beetgum 1

Birdaard 1

Stiens 1

Rijperkerk 2

Broekster Boys 2

Wedstrijden:

11.45 uur        Beetgum 1 – Rijperkerk 2

13.15 uur        Beetgum 1 – Stiens 1

14.45 uur        FC Birdaard 1 – Beetgum 1

15.45 uur        Broekster Boys 2 – Beetgum 1

Volgende week maandag 18 augustus staat weer de volgende training op het programma.

Dinsdag 19 augustus 2014 speelt v.v. Beetgum 1 een oefenwedstrijd in Holwerd tegen het plaatselijke Holwerd 1. De aftrap voor deze testcase staat gepland voor 19.00 uur.