komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

Aan het openingsplan van het demissionair kabinet zie je dat er geen voetballer aan te pas is gekomen. Het plan is verstoken van gevoel voor de bal. De hunkering naar de club, het veld, het team en de wedstrijd. Anders valt de schamele positie die sport en daarmee voetbal is toebedeeld in deze planning niet […]

HAAKSBERGEN – Vanille-, Griekse yoghurt- en biscotti-ijs, een topping van lemon en natuurlijk een dot slagroom. IJsmaker Paul Wilderink bedacht een groen-witte ijscoupe voor zijn jarige voetbalclub. HSC’21 wordt dit jaar 100. Lees hier het volledige bericht. Bron: Tubantia.

EMMELOORD – Niets is zo veranderlijk als de mens. Anderhalve maand nadat hij zijn afscheid had aangekondigd is Jeroen van den Berg bijgedraaid. Hij blijft toch hoofdtrainer van SC Emmeloord. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

LICHTENVOORDE – Trainers in het amateurvoetbal houden hart vast. Blijven hun spelers wel gemotiveerd nu corona van geen wijken weet? Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

REGIO – De spelerscarrousel in het amateurvoetbal draait een stuk minder snel dan gebruikelijk. Veel spelers blijven gewoon zitten waar ze zitten, hopend op een normaal seizoen met promotie en degradatie. Maar her en der zijn er toch wat wisselingen in de laatste dagen. Een opsomming. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

Print dit bericht Print dit bericht

27-08-2014: Uitstekende wedstrijd v.v. Beetgum 1

Op dinsdag 26 augustus 2014 speelde v.v. Beetgum de 2de bekerwedstrijd tegen het in de 3de klasse uitkomende Dokkum 1.

In een aantrekkelijke wedstrijd was v.v. Beetgum met name in de 2de helft uitstekend op dreef en werd er een keurig gelijkspel behaald (1-1).

In de eerste helft was er in de 20ste minuut een makkelijk gegeven penalty voor Dokkum. Keeper Jaap Montsma wist met een katachtige reflex de strafschop te keren. 10 minuten later kon Dokkum toch nog op een 0-1 voorsprong komen.

In de tweede helft was Beetgum in staat om Dokkum vroegtijdig onder druk te zetten en diverse halve en hele kansen te creëren. Dokkum, al jaren een goede middenmoter in de 3de klasse, kwam niet meer aan voetballen toe.

Met vlotte combinaties had het team van John Hofte veel balbezit. In de 88ste minuut werd het goede voetbal beloond met een mooi doelpunt. Uit een voorzet van Robin Bruinsma was het Daniel Dijkstra die met een onhoudbare kopbal de meer dan terechte 1-1 maakte.

Na afloop waren er terecht veel complimenten voor v.v. Beetgum 1. De volgende wedstrijd in de bekercompetitie is aanstaande vrijdag 29 augustus 2014 om 19.30 uur uit tegen Anjum 1