01-09-2014: Uitnodiging en agenda jaarvergadering

Aan de leden, donateurs en sponsors van de V.V. Beetgum

Hierbij nodigen wij U uit tot het bijwonen van de Algemene Jaarvergadering van de V.V. Beetgum op vrijdag 26 september 2014 in sportgebouw It Bosk te Bitgummole.

Agenda:

1.       Opening

2.       Mededelingen en ingekomen stukken

3.       Notulen Algemene Jaarvergadering seizoen 2012/2013

4.       Jaarverslag 2013/2014

5.       Financieel verslag – verslag kascommissie

6.       Benoeming kascommissie

7.       Begroting

8.       Voorstel tot vaststelling contributie seizoen 2014 – 2015

9.      Pauze

10.     Verslagen commissies

11.     Algemene Bestuursverkiezing