bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

ZUIDWOLDE – Wederom leed Zuidwolde een nederlaag (3-4) met miniem verschil. Hiermee is het bekeravontuur voor de VV Zuidwolde reeds geëindigd in de poulefase. Zaterdag speelde Zuidwolde zijn laatste bekerwedstrijd tegen ASC ’62 uit Dalfsen. Bij de thuisclub ontbraken maar liefst een kwintet spelers; de geblesseerden Steven Berghuis (hamstring), Jerry Dekker (knie), Leon Schoemaker en […]

DRACHTEN – Bij de start van een nieuw seizoen weet je het maar nooit. Er moeten weer nieuwe speelsters ingepast worden en dat kost tijd. De staf van Drachtster Boys/HR Piping had zich voorgenomen dat dit inpassen sneller moest dan het vorig seizoen. Immers toen werden er in de eerste seizoenshelft te veel punten gemorst. […]

ANJUM – Anjum heeft zaterdagmiddag met een ruime 8-2 overwinning tegen ASC’75 de bekercampagne afgesloten en kan zich op gaan maken voor de competitie. De serie bekerwedstrijden begon voor Anjum op dinsdagavond 3 september met een thuiswedstrijd tegen WTOC. Deze derby’s staan over het algemeen garant voor veel spanning, fysieke duels en goals. Helaas bleek […]

KAMPEN- DESZ is er niet in geslaagd om een ronde verder te komen in het bekertoernooi. De Sluzigers werden de hele wedstrijd ver terug gedrongen op eigen helft. Voor de rust wisten de Kampenaren twee keer te scoren, ook na rust scoorde DOS nog twee keer. DESZ kan zich nu volledig richten op de competitie […]

DAMWOUDE – De laatste bekerpoule wedstrijd tussen de al twee geplaatste teams was zaterdag alles behalve spannend. Broekster Boys domineerde het spel vanaf de eerste minuut. In tegenstelling tot de voorgaande wedstrijden werd er verzorgd en nauwkeurig gespeeld. Weinig tot geen onnodig balverlies, controle op het o zo belangrijke middenveld en achterin de deur gesloten […]

Print dit bericht Print dit bericht

18-09-2014: Voorstel tot vaststelling contributie seizoen 2014 – 2015

Hieronder een voorstel voor de contributie seizoen 2014-2015, dit als onderdeel van de agenda voor de Algemene Jaarvergadering op vrijdag 26 september 2014.

Voorstel contributie alle spelende leden 

De KNVB heeft naast de jaarlijkse indexatie een contributieverhoging doorgevoerd van € 2 per lid. Het voorstel is om deze verhoging door te belasten aan de spelende leden. Voor elk spelend lid willen we de contributie verhogen met € 2,50. 

Voorstel “gezinsregeling” 

v.v. Beetgum realiseert zich dat de kosten van contributie flink op kunnen lopen als er sprake is van meerdere gezinsleden die spelend lid zijn van v.v. Beetgum. We willen deze kosten enigszins matigen door het introduceren van een gezinsregeling. Het voorstel is: 

• Indien er 3 gezinsleden spelend lid zijn van v.v. Beetgum wordt de contributie voor het jongste
lid gematigd tot 75% van de voor dit lid verschuldigde contributie.
• Indien er 4 gezinsleden spelend lid zijn van v.v. Beetgum wordt de contributie voor het op 1 na jongste lid gematigd tot 75% van de voor dit lid verschuldigde contributie en voor het jongste lid wordt de contributie gematigd tot 50% van de voor dit lid verschuldigde contributie.
• Uitgangspunt voor deze regeling is dat er per gezin maximaal 1 volwassene deelneemt aan de gezinsregeling. Voorbeeld: Indien een ouder spelend lid is en zijn oudste kind wordt 18 jaar, dan maakt dit kind voor de “gezinsregeling” geen deel meer uit van het gezin.
• Bij de hoogte van de contributie wordt een bedrag van € 20 ter dekking van de kosten voor onder andere KNVB buiten beschouwing gelaten.

Voorstel kosten sokken, broekjes en wassen van sokken en broekjes seniorenleden. 

v.v. Beetgum wil voor de lange termijn structuur aanbrengen inzake het ter beschikking stellen van sokken, broekjes en het wassen daarvan. 

Voorheen was het gebruikelijk dat seniorenleden zelf de kosten van de aanschaf en vervanging van sokken en broekjes en het wassen daarvan voor eigen rekening namen. 

De afgelopen seizoenen is het min of meer gebruikelijk geworden dat de vereniging deze kosten voor haar rekening nam.
Daarnaast is er steeds meer sprake van uitwisseling van spelers tussen de verschillende elftallen. 

In dit kader is het wenselijk dat elk elftal over eigen broekjes en sokken beschikt. Tevens heeft het een goede uitstraling als een ieder speelt in dezelfde broekjes en sokken welke allen van goede kwaliteit zijn. 

De jaarlijkse kosten die gemoeid gaan met aanschaf, vervanging en wassen van broekjes en sokken zijn circa € 15 per seizoen per speler. 

Het voorstel is dat v.v. Beetgum vanaf seizoen 2014 / 2015 alle senioren elftallen voorziet van broekjes, sokken en het wassen daarvan. 

Voor de doorbelasting van de kosten aan de spelende seniorenleden willen we een overgangsmodel hanteren. De kosten hiervan zullen voor seizoen 2014 / 2015 worden doorberekend voor een bedrag van € 5 per spelend seniorenlid, met ingang van seizoen 2015 / 2016 zal dit bedrag verhoogd worden met € 2,50 naar € 7,50 per seizoen. 

Om de kosten beheersbaar te houden wordt een nadrukkelijk beroep op de spelers gedaan om als een goed huisvader om te gaan met de aan hen ter beschikking gestelde materialen. Zo houden we de kosten laag en betaalbaar voor een ieder.