20-12-2014: Aftrap, actie Wens voor een kind

Aftrap, actie Wens voor een kind

Actie wens voor een kind is begonnen. Vrijdag 19 december was de aftrap en stond de eerste activiteit op de agenda, BINGO voor de F E en D pupillen. De bingo boekjes (4 kaarten) werden volop gekocht door de kids, want ja per bingo kaart had je 3 kansen om een prijs te bemachtigen.

IMG-20141220-WA0004IMG-20141220-WA0003

IMG-20141220-WA0002IMG-20141220-WA0001

Onder toeziend oog van een afvaardiging van de jeugdcommissie en behulpzame ouders werd er zowel ’s middags als ‘s avonds fanatiek gestreden om prachtige prijzen. De opbrengst van de bingo boekjes gaat volledig naar de actie wens voor een kind. Dit is mede mogelijk gemaakt door sponsoring van de beheers commissie, Sietse Reitsma Reclame en de jeugdcommissie.

IMG-20141220-WA0000IMG-20141220-WA0005