komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

TRONDHEIM – Hovocubo heeft zich zonder moeite geplaatst voor de UEFA Futsal Champions League. De zaalvoetballers uit Hoorn lieten geen spaan heel van hun Noorse tegenstander Utleira Idrettslag: 0-11. “We waren vooraf natuurlijk de favoriet, maar gezien de omstandigheden wel extra knap om het zo in de score uit te drukken”, laat trainer Sander van […]

VLIERDEN – Na twee jaar aan SPV Vlierden verbonden te zijn geweest, stopt trainer-coach Marty Heijmans aan het einde van het seizoen bij de club. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

HAARLEM – Daniël van Son en Khalid Tadmine gaan Koninklijke HFC na dit seizoen verlaten. Beide spelers hebben een contract getekend bij competitiegenoot IJsselmeervogels. Van Son ligt vast tot de zomer van 2022, Tadmine tekent voor één seizoen.  Van Son speelde eerder in de jeugdopleiding van FC Utrecht en kwam tot vijftig wedstrijden bij FC […]

REGIO – TweeNul probeert een totaalbeeld te geven van de mutaties. Aanvullingen zijn welkom. Overschrijvingen kunnen gemaild worden naar: redactie@tweenul.nl. ABCDDOVOWEG: Simon van Zeelst (SteDoCo), Mitchell de Zwart (SteDoCo)DVS’33 ErmeloNIEUW: Nicky van Hilten (Almere City FC). WEG: Abderrahim Loukili (onbekend) EEemdijkNIEUW: Argjend Selimi (Spakenburg)Excelsior MaassluisSTOPT: Sefa Kurt FGGVVVWEG: Laurens van der Voort (SteDoCo)HHeerenveense BoysWEG: Wesley […]

REGIO – TweeNul probeert een totaalbeeld te geven van de mutaties. Aanvullingen zijn welkom. Overschrijvingen kunnen gemaild worden naar: redactie@tweenul.nl. Bekijk hier de tot nu toe verwerkte overschrijvingen.

Print dit bericht Print dit bericht

03-02-2015: Themabijeenkomst ‘Eerste Hulp Bij Sport Ongevallen’

Binnenkort organiseert sportstimuleringsproject GO-4 Sport i.s.m. Reitsma Opleidingen weer een themabijeenkomst ‘Eerste Hulp Bij Sport Ongevallen’:

Voor:      trainers, coaches, verzorgers en andere belangstellenden

Datum:   woensdag 25 maart 2015

Tijd:        van 19.15 tot ongeveer 21.45 uur

Plaats:    kantine sportcomplex De Waaie, Statenweg 2, 9076 ZZ, St.-Annaparochie

Docent:   dhr. Piet Reitsma (www.reitsma-opleidingen.nl)

Kosten:   geen

Aanmelden:   uiterlijk woensdag 18 maart 2015

EHBSO

Een sportongeval zit in een klein hoekje. Per jaar gebeuren op en rond de sportvelden ongeveer 2,9 miljoen sportongevallen. Bij blessurevrij sporten zijn twee zaken van groot belang: het behandelen van blessures én het voorkomen van sportblessures, zodat kans op herhaling kleiner wordt en behandeling in de toekomst minder vaak nodig is. Tijdens deze bijeenkomst word stilgestaan bij het voorkomen en behandelen van veelvoorkomende blessures en ongevallen in de sport. U krijgt ook voldoende gelegenheid om vragen te stellen en praktijkvoorbeelden ter sprake te brengen.

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst door het inschrijfformulier (zie bijlage) in te vullen en terug te sturen aan GO-4 Sport of door een e-mail met uw gegevens te sturen naar go4sport@ferwerderadiel.nl. U ontvangt ongeveer een week voor de bijeenkomst een bevestiging van uw aanmelding.

Uitnodiging workshop EHBSO 25 mrt 2015 e-mail