komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

VEENENDAAL – Bertho van Neerbos is nog niet klaar bij SV Panter. De trainer verlengde onlangs zijn contract bij de zaterdag vierdeklasser. Het voelde voor Van Neerbos bijna als vanzelfsprekend om door te gaan. Wanneer men hem vraagt hoe hij het hoofdtrainerschap bij de Veenendalers ervaart, komt de inwoner van Kesteren superlatieven tekort. Lees hier […]

MIDDELBURG – Ook Stijn Luteijn keert komend seizoen terug bij Zeelandia Middelburg. De 23-jarige centrale verdediger vertrok drie seizoenen geleden naar De Meeuwen en keert deze zomer terug bij de zaterdag-derdeklasser. Lees hier het volledige bericht. Bron: PZC.

HAREN – De TC en de technische staf van Be Quick 1887 zondag is verheugd dat er zeven selectiespelers in een vroeg stadium hebben aangegeven ook het seizoen 2021-2022 voor het vlaggenschip van de vereniging uit te zullen komen.  In het zevental zit onder andere aanvoerder Djarni Leidelmeijer. Leidelmeijer staat voor zijn vijfde achtereenvolgende seizoen […]

HAREN – Vanaf komend seizoen zoekt Gorecht een trainer voor de JO 15-1. Je zult een team trainen die met groot enthousiasme wil voetballen. Het team zal in 2021/2022 uitkomen in de hoofdklasse.  Gorecht zoekt een trainer die twee keer per week de training verzorgt en zaterdag het team bij de wedstrijden gaat begeleiden. Communicatief […]

GERKESKLOOSTER – Met ingang van het nieuwe seizoen 2021-2022 wordt Theo de Vries uit Dokkum de nieuwe trainer van vierdeklasser GSVV. Theo de Vries, momenteel nog trainer van de hoofdmacht van VIOD, is een ervaren trainer en heeft vele jaren de eerste teams van Dokkum en Anjum onder zijn hoede gehad. Hij neemt bij GSVV […]

Print dit bericht Print dit bericht

09-02-2015: Edwin Geerdink Vrijwilliger van het jaar!!

Edwin Geerdink Vrijwilliger van het jaar!

Edwin Geerdink Vrijwilliger van het jaar!

Afgelopen zaterdag waren alle vrijwilligers van VV Beetgum uitgenodigd voor het vrijwilligersfeest. De kantine was prachtig aangekleed in de clubkleuren groen en zwart, bij binnenkomst kreeg iedereen een prachtig groene cocktail en er waren heerlijke hapjes.

En niet te missen uiteraard de benoeming van vrijwilliger van het jaar!

Hieronder een kleine impressie van Johannes Buursma zn tekst.

 

Een naam zien we op de lijst staan als trainer van de F1 pupillen, een naam die we de afgelopen 15 jaar ieder jaar weer terug zijn op de lijst van kaderleden.
 
Edwin Geerdink.
 
Ieder jaar weer als trainer voor de jeugd, AL 15 JAAR twee keer in de week jeugdtrainer. Discipline hoog in het vaandel en altijd oog voor de voetballers om ze beter te maken.
 
Inmiddels ook al jaren actief als clubscheidsrechter, ook zelfs twee wedstrijden fluiten op een dag is voor Edwin geen probleem.
 
Iemand die zich al zoveel jaren belangeloos inzet voor de v.v. Beetgum verdient met recht de titel 
 
vrijwilliger van het jaar v.v. Beetgum 2015
 
Edwin nogmaals hartelijk dank voor je inzet, en we hopen je de komende 15 jaar nog met regelmaat tegen te komen bij VV Beetgum!
 
Hoofdbestuur & Jeugdbestuur
VV Beetgum