komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

TIEL – Mike Vreekamp (28) heeft voor één seizoen bijgetekend bij tweededivisionist TEC.  Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

’s-HEERENHOEK – Joffrey Geldof is ook volgend seizoen hoofdtrainer van Patrijzen. De oud-voetballer van de club uit ’s-Heerenhoek is momenteel aan zijn tweede jaar als hoofdtrainer van de zaterdag-derdeklasser bezig. Lees hier het volledige bericht. Bron: PZC.

BEST – Miguel van den Dungen wordt komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Best Vooruit. De 57-jarige Bosschenaar volgt bij de eersteklasser Dennis Dekkers op, die bezig is aan zijn derde jaar bij de club.  Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

BALKBRUG – Met ingang van seizoen 2021/2022 wordt Johan Splinter hoofdtrainer bij SC Balkbrug. Het bestuur en de technische commissie van SC Balkbrug zien in Johan Splinter een trainer die uitstekend bij de club past en waarmee SC Balkbrug de groei kan maken om een vaste waarde in de zondag 4e klasse te worden. De […]

WOERDEN – De voetballoopbaan van Jasper Werkhoven (26) zit erop. De middenvelder van Sportlust’46 heeft aangegeven motivatie te missen om langer door te voetballen. Werkhoven was bezig aan zijn tweede seizoen bij de Woerdense derde divisionist. “Al voor de corona crisis merkte ik dat ik steeds meer moeite kreeg om hetgeen te brengen wat van […]

Print dit bericht Print dit bericht

11-02-2014: v.v. Beetgum zaterdag weer los!

Na een lange winterstop van ruim twee maanden staat er voor komende zaterdag 14 februari 2015 weer een competitiewedstrijd op het programma voor Beetgum 1.
 
In de winterstop zijn er wel 6 oefenwedstrijden gespeeld. Afgelopen dinsdag 10 februari werd er met 3-2 verloren van 3de klasser DTD, het team van oud-trainer Stef Hansma staat op een keurige 2de plaats. Een goede en nuttige oefenwedstrijd voor de selectie van John Hofte.
 
Ouwe Syl is zaterdag 14 februari 2015 de tegenstander en gezien de stand op de ranglijst kan er gesproken worden van een 6-punten wedstrijd. Voor beide teams zijn de 3 punten belangrijk. Beetgum heeft 6 punten meer dan het op de voorlaatste plaats staande Ouwe Syl.
 
Pupil van de week is Iwan Postma van v.v. Beetgum F1.
 
Balsponsor is
 
muta sport 
Na afloop van de wedstrijd is er weer een Draaiend Rad met mooie vleesprijzen.
 
zaterdag 14 februari 2015
v.v. Beetgum 1 – Ouwe Syl 1
Sportcomplex It Bosk
aanvang 14.30 uur