komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

VEENENDAAL – Bertho van Neerbos is nog niet klaar bij SV Panter. De trainer verlengde onlangs zijn contract bij de zaterdag vierdeklasser. Het voelde voor Van Neerbos bijna als vanzelfsprekend om door te gaan. Wanneer men hem vraagt hoe hij het hoofdtrainerschap bij de Veenendalers ervaart, komt de inwoner van Kesteren superlatieven tekort. Lees hier […]

MIDDELBURG – Ook Stijn Luteijn keert komend seizoen terug bij Zeelandia Middelburg. De 23-jarige centrale verdediger vertrok drie seizoenen geleden naar De Meeuwen en keert deze zomer terug bij de zaterdag-derdeklasser. Lees hier het volledige bericht. Bron: PZC.

HAREN – De TC en de technische staf van Be Quick 1887 zondag is verheugd dat er zeven selectiespelers in een vroeg stadium hebben aangegeven ook het seizoen 2021-2022 voor het vlaggenschip van de vereniging uit te zullen komen.  In het zevental zit onder andere aanvoerder Djarni Leidelmeijer. Leidelmeijer staat voor zijn vijfde achtereenvolgende seizoen […]

HAREN – Vanaf komend seizoen zoekt Gorecht een trainer voor de JO 15-1. Je zult een team trainen die met groot enthousiasme wil voetballen. Het team zal in 2021/2022 uitkomen in de hoofdklasse.  Gorecht zoekt een trainer die twee keer per week de training verzorgt en zaterdag het team bij de wedstrijden gaat begeleiden. Communicatief […]

GERKESKLOOSTER – Met ingang van het nieuwe seizoen 2021-2022 wordt Theo de Vries uit Dokkum de nieuwe trainer van vierdeklasser GSVV. Theo de Vries, momenteel nog trainer van de hoofdmacht van VIOD, is een ervaren trainer en heeft vele jaren de eerste teams van Dokkum en Anjum onder zijn hoede gehad. Hij neemt bij GSVV […]

Print dit bericht Print dit bericht

15-02-2015: Effectief Ouwe Syl wint van Beetgum

Zaterdag 14 februari 2015 was de eerste competitiewedstrijd voor Beetgum 1 tegen Ouwe Syl. Door de stand op de ranglijst was winst voor beide teams zeer belangrijk. Na 90 minuten stond de teller op 3 voor Ouwe Syl en 0 voor Beetgum.

Trainer John Hofte had van zijn 18 selectiespelers, door allerlei omstandigheden, maar de beschikking over 9 echt fitte spelers, hierdoor waren noodgedwongen Sybe Schaaf en Steven Koster aan de wedstrijdselectie Beetgum 1 toegevoegd.

Ondanks het puzzelen vooraf was het wedstrijdbeeld dat Beetgum gedurende driekwart van de wedstrijd het beste van het spel had en Ouwe Syl in 20 minuten door drie doelpunten de wedstrijd besliste.

Door een rode kaart en penalty kwam Beetgum in de 32ste minuut op een 2-0 achterstand en moest het met 10 man verder. Door de 3-0 van Ouwe Syl voor de rust was de 2de helft slechts een formaliteit. Toch liet Beetgum na rust met 10 man de nodige werklust zien en kwamen Robby Efde en Steven Koster met ballen op de lat dicht bij een treffer.

Bal van Steven Koster (nr. 14) op weg naar de lat

Bal van Steven Koster (nr. 14) op weg naar de lat

Door de nederlaag zit Beetgum in de gevarenzone en treft het volgende week zaterdag 21 februari 2015 in een uitwedstrijd Marrum.

Ondanks de nederlaag waren er in de wedstrijd tegen Ouwe Syl ook genoeg lichtpuntjes om met een positief gevoel naar Marrum af te reizen.

Voor een aantal foto’s van de wedstrijd van fotograaf Jacobus Feenstra zie:

Foto’s: Beetgum – Ouwe Syl