- VVBeetgum - http://www.vvbeetgum.nl -

22-02-2015: Zaalteam D3 kampioen!!

 

Zaalteam D3 Kampioen! [1]

Zaalteam D3 Kampioen!

Zaalteam D3 kampioen

Na drie super toernooien in de zaal zijn de jongens van D3 kampioen geworden.

De jongens staan na twee toernooien met 2 punten verschil op de eerste plaats, op plaats twee en drie Foarút en Berlikum. Dus het derde toernooi zou het moeten worden.

Direct de eerste wedstrijd van Beetgum tegen Foarút. Best wel spannend ook voor ons als leiders, gaan de jongens door met winnen of is de spanning te hoog? Maar wat een topteam stond er, ze konden elkaar goed vinden en maakten het goed af. Stand 4-0. Ppffff één wedstrijd gewonnen, op naar de rest.

Onze tweede was tegen Berlikum en weer stond er een gestroomlijnd team, alleen bleef de stand op 0-0. Maar maakt niet uit, Berlikum bleef hierdoor nog steeds onder ons staan.

En dan moet je drie wedstrijden wachten, hoe gaat ons team dat doen, kunnen ze in de flow blijven of komt er een cooling down. De derde wedstrijd was tegen Ouwe Syl en oh oh komt er dan toch die ene klap? 0-1 voor Ouwe Syl, daar wordt je dan toch niet vrolijk van! Ook de leiding gaat zich er mee bemoeien en probeert die flow weer bij de jongens terug te brengen. Jaaaaa daar is de 1-1 en later ook de 2-1! Yeah gewonnen. Maar ook Berlikum heeft dan weer gewonnen en mogen wij nog niet achterover leunen. Na weer drie wedstrijden wachten, staat St. Anna tegenover ons. Maar, ook de jongens van Berlikum staan op de tribune St. Anna aan te moedigen, dit was voor Beetgum in eerste instantie een moeilijk begrip en gaan dan ook eerst erop in, na wat begeleiding van de leiding en uitleg, kunnen ze zich hervatten en gaan juist de vrijkomende energie gebruiken in het spel en je ziet dat hoe meer er geroepen wordt van de bühne, hoe meer voetbal Beetgum laat zien. En de stand mag er weer wezen: 1-4.

De volgende wedstrijd is Berlikum tegen Foarút, hier laat Beetgum van zich horen, maar wint Berlikum net met 1-0. Blijft dus op de laatste wedstrijd spannend.

Beetgum moet nu nog tegen SSS, ze zitten weer lekker in de flow en al snel is het 3-1 en weten we dat we kampioen zijn geworden.

Wij, leiders, zijn trots op dit team, ze worden tweede in de najaarscompetitie en kampioen in de zaal.

Het zijn jongens die met passie spelen en goed aan te spreken zijn op spel en sportiviteit.

Maar wie zijn dan die jongens?

Ruben van Seijen, Jesse Visser, Jelmer Osinga, Jurrit Osinga, Wisse Meijerink, Wouter Meijerink, Allard de Vries, Jelle Nauta, Jarig Dijkstra en Kristiaan Plat

En aan het team? Vooral zo door gaan!!!! We gaan ons met elkaar nu weer voorbereiden op de

voorjaarscompetitie en zien het met plezier tegemoet!!

Margriet de Jong, Jelle-Wim de Vries, Yannick Hielkema en Ingrid Stellingwerf