EDE – Voetbalverenigingen in de Vallei houden hun hoofd dapper boven water in coronatijd. Ze koesteren hun trouwe leden en sponsoren. Maar door de gesloten kantines hebben clubs het financieel steeds zwaarder. De bal én het geld moeten weer snel gaan rollen. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

VENHORST – Joost Janssen vertrekt aan het eind van dit seizoen bij voetbalclub Venhorst. De coach uit Grave is na vier seizoenen op sportpark De Voskuilen toe aan een nieuwe uitdaging. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

EMMEN – Bargeres is voor het seizoen 2021/2022 op zoek naar een enthousiaste en positieve hoofdtrainer voor de eerste selectie. Bargeres komt uit in de vijfde klasse, district noord. Dit seizoen heeft de club gekozen voor prestatievoetbal op de zaterdag. Hiervoor speelde het 1e team in de 4e klasse zondag. Als trainer:* Ben je in […]

RUINEN – Helaas voor Ruinen gaat Tino Slagter zijn contract voor het volgend seizoen niet verlengen. Spelers, TCS en het bestuur hadden graag het contract nog willen verlengen. Slagter heeft bij het bestuur aangegeven dat hij stopt met zondagvoetbal en zich gaat richten op het zaterdagvoetbal.

REGIO – TweeNul probeert een totaalbeeld te geven van de mutaties. Aanvullingen zijn welkom. Overschrijvingen kunnen gemaild worden naar: redactie@tweenul.nl. Bekijk hier de tot nu toe verwerkte overschrijvingen.

26-02-2015: Kantineschema voorjaarscomp.

In een brief van de VV Beetgum die onlangs is verzonden wordt ouders een jaarlijks éénmalige kantine-inzet gevraagd tijdens de jeugdvoetbalwedstrijden op zaterdagmorgen van de VV Beetgum.

Onlangs hebben we van de KNVB het nieuwe schema van de voorjaarsreeks gekregen waarop de wedstrijden gespeeld moeten worden. Aan de hand van dit schema hebben we een kantinerooster gemaakt.

Deze lijst staat vermeld op de site van de VV Beetgum.  Wanneer u op de aangegeven datum niet kunt, willen we u verzoeken te ruilen met iemand anders op de lijst.

We verzoeken u om ongeveer van 9.00 – 12.00 uur aanwezig te zijn in de kantine. U kunt zich melden bij degene die dienst heeft. De werkzaamheden bestaan uit wat hand- en spandiensten om de taak van het aanwezige kantinepersoneel te verlichten.

Wij danken u op voorhand alvast hartelijk voor uw bijdrage.

Met vriendelijke groet,

Beheerscommissie It Bosk