bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – Wedstrijdposter gratis op TweeNul? Mail een exemplaar (bij voorkeur als jpg) naar redactie@tweenul.nl.

HOOGEVEEN – Het zit Hoogeveen op dit moment even niet mee. De ploeg van trainer Nico Haak speelt zeker niet slecht de laatste wedstrijden, maar het gebrek aan scorend vermogen breekt de ploeg op dit moment op. Daar komt bij dat de weersomstandigheden de laatste weken ook niet in het voordeel zijn van een voetballende […]

VROOMSHOOP – Enkele weken vrij van competitieverplichtingen betekent het spelen van oefenwedstrijden voor Vroomshoopse  Boys. Na Oranje Nassau uit Almelo (3-0 winst) was nu de derdeklasser OZC uit Ommen te gast op de Bosrand. De thuisformatie van hoofdtrainer Jan-Peter Jonkman en trainer Henk Harmens liet er gen enkele twijfel over bestaan  wie de sterkte was. […]

ZWOLLE – Berkum speelt zaterdag uit bij ACV, één van de ploegen die volop meedoen in de strijd om de titel in de Hoofdklasse B. De Assenaren hebben bovendien één van de productiefste aanvalslinies in deze klasse, dus Berkum kan de borst natmaken. door Theo Kölker “Dat wordt een lastig potje. In onze thuiswedstrijd tegen […]

REGIO – Verdient jouw doelpunt speciale aandacht en mag jouw video absoluut worden gezien door een groot publiek? Doe dan mee met de TweeNul Doelpunt van de maand-prijsvraag. Mail jouw spectaculaire video naar redactie@tweenul.nl. Uit alle inzendingen selecteert de redactie de vijf mooiste treffers waarop vervolgens een week lang kan worden gestemd. De maker van […]

Print dit bericht Print dit bericht

20-08-2015: Presentatiegids v.v. Beetgum ziet levenslicht

Letterlijk als een lot uit de loterij kwam de verheugende mededeling van DataB Mailservice B.V. uit Leek dat onze voetbalvereniging één van de prijswinnaars was van hun actie onder verenigingen.

Hierdoor werd v.v. Beetgum in de gelegenheid gesteld om op kosten van DataB Mailservice B.V. een presentatiegids uit te brengen.

In de zomerperiode werd een heuse redactie benoemd. Mede door een strakke planning van deze redactie is het gelukt om voor de start van het nieuwe voetbalseizoen de 24 pagina’s tellende presentatiegids samen te stellen.

presentatiegids v.v. Beetgum

De komende dagen wordt de presentatiegids in een oplage van 1200 exemplaren huis-aan-huis verspreid in onze dorpen. Ook ontvangen onze sponsors natuurlijk een exemplaar van deze full colour presentatiegids.

Wij hopen dat u door deze presentatiegids, met daarin bijdragen uit alle geledingen van de voetbalvereniging, een mooi beeld van onze v.v. Beetgum krijgt.

Ik wil graag iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan de totstandkoming van deze gids, waarbij speciale waardering voor DataB uit Leek die deze uitgave in een zo’n grote oplage mogelijk heeft gemaakt.

Dus houd uw brievenbus in de gaten.

Tot slot wens ik u, mede namens de redactie, veel lees- en kijkplezier!

Johannes Kamstra

Voorzitter v.v. Beetgum