komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – De strijd om de Veldhoven Cup wordt dit jaar niet gespeeld vanwege de strikte beperkende coronamaatregelen van het RIVM. In plaats daarvan spelen de Veldhovense clubs Marvilde, RKVVO, Rood Wit V en UNA nu op vrijdag 21 augustus op twee sportvelden een onderling duel.  Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

REGIO – Mail uitslagen naar redactie@tweenul.nl.    

REGIO – In de rubriek Sport Kort Amateurvoetbal hebben we aandacht voor het iets ‘kleiner’ nieuws vanuit de Tweede Divisie en Derde Divisie. Hier lees je de laatste nieuwtjes van de voetbalclubs uit onze regio. 11 augustus Katwijk-aanvaller Marciano Mengerink heeft zin in 5 september. Op die datum begint de tweede divisie weer. Toch is […]

REGIO – Maak gebruik van het Prikbord op deze site. Clubs die tegenstanders, trainers, leiders, grensrechters of wat dies meer zij zoeken of bijvoorbeeld scheidsrechters die wedstrijden willen fluiten, alle berichten waarin iets wordt gezocht of gevraagd/aangeboden worden onder prikbord verzameld, zodat ze niet in de nieuwsstroom slechts korte tijd op de homepage staan. Wanneer […]

REGIO – Op de hoogte blijven van het laatste amateurvoetbalnieuws? Volg ons naast Twitter op Facebook!

Print dit bericht Print dit bericht

14-09-2015: Beetgum 1 en TOP ’63 delen de punten

Zaterdag 12 september 2015 leverde de wedstrijd v.v. Beetgum 1 tegen TOP’63 geen winnaar op, de wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Zowel Beetgum (0-4) als TOP’63 (0-5) hadden hun eerste competitiewedstrijd ruim verloren. Tijdens deze wedstrijden was Beetgum lang niet compleet en moest TOP door een vroege rode kaart voor de keeper de wedstrijd uitvoetballen met 10 man.

Na de aftrap door pupil van de week Rense Elzinga werd het een gelijk opgaande wedstrijd en viel er aan het gelijke spel weinig af te dingen. In de eerste helft (30ste minuut) kreeg een verdediger van TOP’63 in een duel met Robin Bruinsma in het strafschopgebied de bal tegen de hand. Shaquille van der Velde benutte de penalty feilloos en was de ruststand 1-0.

In de tweede helft kwam TOP’63 langszij door een afstandschot en kreeg met name Beetgum nog wel een paar kansen. TOP’63 bleef de lange spits zoeken, maar Anne de Groot, de 18-jarige verdediger van Beetgum, hield zich in de duels uitstekend staande.

Na het laatste fluitsignaal konden beide teams het eerste punt bijschrijven en wacht Beetgum 1 volgende week zaterdag 19 september 2015 de uitwedstrijd tegen IJVC uit IJlst.