bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

OPENDE – Bij Opende is de winterstop deze winter maar van korte duur. Mede gelet op het aanstaande EK wordt de competitie al in januari hervat. Dit geldt ook voor de jeugd. De jeugd start op 1 februari haar veldcompetitie weer. Daarvoor heeft de jeugd iedere week (de kerstvakantie daargelaten) kunnen trainen in sporthal De […]

HOOGEVEEN – Hoogeveen verloor zondag de topper tegen Hollandia met 3-0. Op een zwaar veld won de ploeg uit Hoorn met 3-0. Hoogeveen TV sprak na afloop met Hoogeveen-speler Emil Bijlsma.

KOEKANGE – Zaterdag 18 januari speelde FIT Boys de laatste oefenwedstrijd in aanloop naar de start van de o zo belangrijke tweede competitiehelft uit in Koekange tegen Vitesse’63. FIT Boys startte nog uitstekend aan de wedstrijd en had de 1e 22 minuten de wedstrijd in handen. Het had meer de bal, speelde op de helft […]

VRIES – Het was een verschil van dag en nacht deze zondagmiddag op De Fielliettaz Goethart in Vries waar VAKO Muntendam op bezoek kreeg. VAKO zonder Patrick Zwiggelaar (geblesseerd) en Dennis Wollerich (wintersport) maar weer met Andre Manzeza in de gelederen. Ook Egar Dekker was als linksback in de basis door trainer Richard Poortman geposteerd […]

DRIEBORG – Drieborg, uitkomend in de Zondag vijfde klasse, is op zoek naar iemand in het bezit van een TC3-diploma of bereid is om deze te behalen. Van deze trainer wordt verwacht dat hij op de dinsdag- en donderdagavond de trainingen verzorgt en op de zondag begeleidend en coachend aanwezig is. Hierbij rekening houdend met […]

Print dit bericht Print dit bericht

14-09-2015: Beetgum 1 en TOP ’63 delen de punten

Zaterdag 12 september 2015 leverde de wedstrijd v.v. Beetgum 1 tegen TOP’63 geen winnaar op, de wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Zowel Beetgum (0-4) als TOP’63 (0-5) hadden hun eerste competitiewedstrijd ruim verloren. Tijdens deze wedstrijden was Beetgum lang niet compleet en moest TOP door een vroege rode kaart voor de keeper de wedstrijd uitvoetballen met 10 man.

Na de aftrap door pupil van de week Rense Elzinga werd het een gelijk opgaande wedstrijd en viel er aan het gelijke spel weinig af te dingen. In de eerste helft (30ste minuut) kreeg een verdediger van TOP’63 in een duel met Robin Bruinsma in het strafschopgebied de bal tegen de hand. Shaquille van der Velde benutte de penalty feilloos en was de ruststand 1-0.

In de tweede helft kwam TOP’63 langszij door een afstandschot en kreeg met name Beetgum nog wel een paar kansen. TOP’63 bleef de lange spits zoeken, maar Anne de Groot, de 18-jarige verdediger van Beetgum, hield zich in de duels uitstekend staande.

Na het laatste fluitsignaal konden beide teams het eerste punt bijschrijven en wacht Beetgum 1 volgende week zaterdag 19 september 2015 de uitwedstrijd tegen IJVC uit IJlst.