komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – De strijd om de Veldhoven Cup wordt dit jaar niet gespeeld vanwege de strikte beperkende coronamaatregelen van het RIVM. In plaats daarvan spelen de Veldhovense clubs Marvilde, RKVVO, Rood Wit V en UNA nu op vrijdag 21 augustus op twee sportvelden een onderling duel.  Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

REGIO – Mail uitslagen naar redactie@tweenul.nl.    

REGIO – In de rubriek Sport Kort Amateurvoetbal hebben we aandacht voor het iets ‘kleiner’ nieuws vanuit de Tweede Divisie en Derde Divisie. Hier lees je de laatste nieuwtjes van de voetbalclubs uit onze regio. 11 augustus Katwijk-aanvaller Marciano Mengerink heeft zin in 5 september. Op die datum begint de tweede divisie weer. Toch is […]

REGIO – Maak gebruik van het Prikbord op deze site. Clubs die tegenstanders, trainers, leiders, grensrechters of wat dies meer zij zoeken of bijvoorbeeld scheidsrechters die wedstrijden willen fluiten, alle berichten waarin iets wordt gezocht of gevraagd/aangeboden worden onder prikbord verzameld, zodat ze niet in de nieuwsstroom slechts korte tijd op de homepage staan. Wanneer […]

REGIO – Op de hoogte blijven van het laatste amateurvoetbalnieuws? Volg ons naast Twitter op Facebook!

Print dit bericht Print dit bericht

22-09-2015: Verlies voor Beetgum 1 in IJlst

Zaterdag 19 september 2015 ging v.v. Beetgum 1 onderuit tegen IJVC, de uitwedstrijd werd met 3-2 verloren.

Ten opzichte van vorig seizoen is het team van hoofdtrainer John Hofte op veel posities gewijzigd. Het kost tijd om er een ingespeeld elftal met automatismen van te maken. Ook de scheidsrechter van dienst werkte door zijn warrig optreden en het lustig strooien met gele kaarten niet mee.

De wedstrijd begon nog goed voor Beetgum 1, een vrije trap van Robby Efde net over middenlijn vloog over de keeper heen (0-1). Nog voor rust kwam IJVC langszij en was de ruststand 1-1.

Vlak na rust kwam Beetgum met 2-1 achter, door een doelpunt van Robin Bruinsma kwam Beetgum weer op gelijke hoogte (2-2). Diep in de tweede helft (84ste minuut) belandde een corner van IJVC rechtstreeks achter keeper Jaap Montsma en kwam de eindstand op 3-2.

Komende zaterdag 26 september 2015 komt Ens 1 op bezoek naar het sportcomplex ’t Bosk.