komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – De strijd om de Veldhoven Cup wordt dit jaar niet gespeeld vanwege de strikte beperkende coronamaatregelen van het RIVM. In plaats daarvan spelen de Veldhovense clubs Marvilde, RKVVO, Rood Wit V en UNA nu op vrijdag 21 augustus op twee sportvelden een onderling duel.  Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

REGIO – Mail uitslagen naar redactie@tweenul.nl.    

REGIO – In de rubriek Sport Kort Amateurvoetbal hebben we aandacht voor het iets ‘kleiner’ nieuws vanuit de Tweede Divisie en Derde Divisie. Hier lees je de laatste nieuwtjes van de voetbalclubs uit onze regio. 11 augustus Katwijk-aanvaller Marciano Mengerink heeft zin in 5 september. Op die datum begint de tweede divisie weer. Toch is […]

REGIO – Maak gebruik van het Prikbord op deze site. Clubs die tegenstanders, trainers, leiders, grensrechters of wat dies meer zij zoeken of bijvoorbeeld scheidsrechters die wedstrijden willen fluiten, alle berichten waarin iets wordt gezocht of gevraagd/aangeboden worden onder prikbord verzameld, zodat ze niet in de nieuwsstroom slechts korte tijd op de homepage staan. Wanneer […]

REGIO – Op de hoogte blijven van het laatste amateurvoetbalnieuws? Volg ons naast Twitter op Facebook!

Print dit bericht Print dit bericht

28-09-2015: Beetgum overtuigend langs Ens 5-0

Zaterdag 28 september 2015 moest v.v. Beetgum 1 op het sportcomplex ’t Bosk het opnemen tegen de polderploeg Ens. Uit de eerste drie wedstrijden had Beetgum één punt gehaald. Iets na half vijf kon Beetgum door een overtuigende 5-0 overwinning drie punten toevoegen aan het totaal.

Pupil van de Week Gerben Hoogland

Na de aftrap door Pupil van de Week Gerben Hoogland van de E1 speelde Beetgum een prima eerste helft en nam het door twee doelpunten van Shaquille van der Velde een 2-0 voorsprong mee in de rust.

Met drie doelpunten en een assist was Shaquille van der Velde de Man of the Match

Met drie doelpunten en een assist was Shaquille van der Velde de Man of the Match

In de tweede helft was in de eerste 25 minuten de wedstrijd meer in balans en was het wachten op de bevrijdende derde treffer van Beetgum. In de 75ste minuut was het Bauke Reitsma die Beetgum in veilige haven schoot (3-0).

In de tweede helft moest trainer John Hofte drie geblesseerde spelers wisselen en al met al leidde dit tot bijna een kwartier extra speeltijd. In de extra tijd kon invaller Hessel Ulbe Dijkstra, op aangeven van Shaquille van der Velde, zijn eerste competitiedoelpunt voor Beetgum 1 maken (4-0).

Blijdschap bij Beetgum na de 4-0 van Hessel Ulbe Dijkstra

Blijdschap bij Beetgum na de 4-0 van Hessel Ulbe Dijkstra

Diezelfde Shaquille van der Velde kon met een prima afstandschot zijn derde doelpunt maken en de eindstand op 5-0 bepalen.

Eindstand 5-0

Eindstand 5-0

Een uitstekende overwinning voor Beetgum 1, volgende week zaterdag 3 oktober 2015 is er een uitwedstrijd tegen Arum. Aanvangstijdstip van deze wedstrijd is 15.00 uur.

Voor meer foto’s van de wedstrijd zie facebook:

foto’s Facebook v.v. Beetgum