bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

OPENDE – Bij Opende is de winterstop deze winter maar van korte duur. Mede gelet op het aanstaande EK wordt de competitie al in januari hervat. Dit geldt ook voor de jeugd. De jeugd start op 1 februari haar veldcompetitie weer. Daarvoor heeft de jeugd iedere week (de kerstvakantie daargelaten) kunnen trainen in sporthal De […]

HOOGEVEEN – Hoogeveen verloor zondag de topper tegen Hollandia met 3-0. Op een zwaar veld won de ploeg uit Hoorn met 3-0. Hoogeveen TV sprak na afloop met Hoogeveen-speler Emil Bijlsma.

KOEKANGE – Zaterdag 18 januari speelde FIT Boys de laatste oefenwedstrijd in aanloop naar de start van de o zo belangrijke tweede competitiehelft uit in Koekange tegen Vitesse’63. FIT Boys startte nog uitstekend aan de wedstrijd en had de 1e 22 minuten de wedstrijd in handen. Het had meer de bal, speelde op de helft […]

VRIES – Het was een verschil van dag en nacht deze zondagmiddag op De Fielliettaz Goethart in Vries waar VAKO Muntendam op bezoek kreeg. VAKO zonder Patrick Zwiggelaar (geblesseerd) en Dennis Wollerich (wintersport) maar weer met Andre Manzeza in de gelederen. Ook Egar Dekker was als linksback in de basis door trainer Richard Poortman geposteerd […]

DRIEBORG – Drieborg, uitkomend in de Zondag vijfde klasse, is op zoek naar iemand in het bezit van een TC3-diploma of bereid is om deze te behalen. Van deze trainer wordt verwacht dat hij op de dinsdag- en donderdagavond de trainingen verzorgt en op de zondag begeleidend en coachend aanwezig is. Hierbij rekening houdend met […]

Print dit bericht Print dit bericht

28-09-2015: Beetgum overtuigend langs Ens 5-0

Zaterdag 28 september 2015 moest v.v. Beetgum 1 op het sportcomplex ’t Bosk het opnemen tegen de polderploeg Ens. Uit de eerste drie wedstrijden had Beetgum één punt gehaald. Iets na half vijf kon Beetgum door een overtuigende 5-0 overwinning drie punten toevoegen aan het totaal.

Pupil van de Week Gerben Hoogland

Na de aftrap door Pupil van de Week Gerben Hoogland van de E1 speelde Beetgum een prima eerste helft en nam het door twee doelpunten van Shaquille van der Velde een 2-0 voorsprong mee in de rust.

Met drie doelpunten en een assist was Shaquille van der Velde de Man of the Match

Met drie doelpunten en een assist was Shaquille van der Velde de Man of the Match

In de tweede helft was in de eerste 25 minuten de wedstrijd meer in balans en was het wachten op de bevrijdende derde treffer van Beetgum. In de 75ste minuut was het Bauke Reitsma die Beetgum in veilige haven schoot (3-0).

In de tweede helft moest trainer John Hofte drie geblesseerde spelers wisselen en al met al leidde dit tot bijna een kwartier extra speeltijd. In de extra tijd kon invaller Hessel Ulbe Dijkstra, op aangeven van Shaquille van der Velde, zijn eerste competitiedoelpunt voor Beetgum 1 maken (4-0).

Blijdschap bij Beetgum na de 4-0 van Hessel Ulbe Dijkstra

Blijdschap bij Beetgum na de 4-0 van Hessel Ulbe Dijkstra

Diezelfde Shaquille van der Velde kon met een prima afstandschot zijn derde doelpunt maken en de eindstand op 5-0 bepalen.

Eindstand 5-0

Eindstand 5-0

Een uitstekende overwinning voor Beetgum 1, volgende week zaterdag 3 oktober 2015 is er een uitwedstrijd tegen Arum. Aanvangstijdstip van deze wedstrijd is 15.00 uur.

Voor meer foto’s van de wedstrijd zie facebook:

foto’s Facebook v.v. Beetgum