bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – Binnenkort start de ‘Soccer Academy 4 Girls’ met de najaarscursus. Heb je interesse? Geef je dan snel op voor de Open Training op vrijdag 21 augustus.

REGIO – Mail uitslagen van oefenwedstrijden naar redactie@tweenul.nl. THOS – Heiligerlee 4-0 Onstwedder Boys – FC Ter Apel’96 2-4.    

CUIJK – Jordie van der Laan is op proef in Denemarken. De voetballer uit Cuijk traint sinds woensdag mee bij Hobro IK, dat afgelopen seizoen is gedegradeerd uit de Superligaen (hoogste niveau). Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

UTRECHT – Twaalf nieuwe spelers, zeventien spelers die werden uitgezwaaid en een nieuwe trainer voor de groep. Je kunt met recht zeggen dat Hercules afgelopen zomer een metamorfose heeft ondergaan. Toch lijkt de ploeg met al die nieuwelingen al redelijk ingespeeld en is de hand van de nieuwe trainer al zichtbaar. De 1-0 oefenzege van […]

TERNEUZEN – Voetbalvereniging Terneuzen viert dit jaar het honderdjarig bestaan, maar moest na de corona-uitbraak meerdere geplande festiviteiten annuleren. Het jubileumtoernooi, met eerste elftallen van een aantal clubs uit de gemeente Terneuzen, gaat zaterdag wel door. Vanaf 10.00 uur komen naast gastheer Terneuzen (derde klasse zondag) ook buurman Terneuzense Boys (eerste klasse zaterdag), derdeklasser Zaamslag […]

Print dit bericht Print dit bericht

22-11-2015: Topprestatie Beetgum in Wolvega

Met een 4-2 overwinning en een uitblinkende Geert Jan de Vries kwam Beetgum zaterdag 21 november 2015 uitstekend voor de dag in de wedstrijd in en tegen Wolvega.
 
Wolvega had in de voorgaande 8 wedstrijden met maar acht tegendoelpunten de minst gepasseerde verdediging en ging thuis alleen in de 87ste minuut onderuit tegen Arum.
Bij Beetgum was routinier Marten Johannes Bloem door de medische staf klaargestoomd en startte in de basis. Helaas moest Danny tho Bockhollt vlak voor de wedstrijd afzeggen in verband met ziekte.
 
Op een slecht bespeelbaar veld was een goede balbehandeling lastig en in de eerste helft kwam Wolvega in de 2de minuut al op een 1-0 voorsprong. in de 27ste minuut kon Geert Jan de Vries een dieptebal koelbloedig afronden (1-1). Lang kon Beetgum hier niet van genieten, in de 35ste minuut kwam Wolvega op 2-1 en dat was in een periode met de nodige hectische momenten voor de goal van Beetgum. Wel werd een doelpunt van Jort Dijkstra nog afgekeurd door buitenspel.
 
In het begin van de 2de helft was het eerste kwartier voor Wolvega. Langzaam maar zeker nam Beetgum meer initiatief. In de 75ste was het Robin Bruinsma die snoeihard uit een corner van Geert Jan de Vries de gelijkmaker aantekende (2-2).
 
Hiermee was de koek nog niet op, twee keer kon Geert Jan de Vries na voorbereidend werk van Shaquille van der Velde de verdediging van Wolvega de hielen laten zien. Door twee prachtige goals kwam de 2-4 eindstand op het scorebord.
Eindstand: 2-4 overwinning van Beetgum op Wolvega

Eindstand: 2-4 overwinning van Beetgum op Wolvega

Een prima teamprestatie van Beetgum en de stijgende lijn werd voortgezet, Beetgum wint de eerste uitwedstrijd van het seizoen en sluit aan bij de middenmoot.
 
Volgende week zaterdag 28 november 2015 speelt Beetgum een thuiswedstrijd tegen Tzummarum. Het kan een doelpuntrijk duel worden omdat Tzummarum de meest scorende en het team met de meeste tegendoelpunten is. Kick-off voor deze interessante wedstrijd is 14.30 uur.