komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

TIEL – Mike Vreekamp (28) heeft voor één seizoen bijgetekend bij tweededivisionist TEC.  Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

’s-HEERENHOEK – Joffrey Geldof is ook volgend seizoen hoofdtrainer van Patrijzen. De oud-voetballer van de club uit ’s-Heerenhoek is momenteel aan zijn tweede jaar als hoofdtrainer van de zaterdag-derdeklasser bezig. Lees hier het volledige bericht. Bron: PZC.

BEST – Miguel van den Dungen wordt komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Best Vooruit. De 57-jarige Bosschenaar volgt bij de eersteklasser Dennis Dekkers op, die bezig is aan zijn derde jaar bij de club.  Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

BALKBRUG – Met ingang van seizoen 2021/2022 wordt Johan Splinter hoofdtrainer bij SC Balkbrug. Het bestuur en de technische commissie van SC Balkbrug zien in Johan Splinter een trainer die uitstekend bij de club past en waarmee SC Balkbrug de groei kan maken om een vaste waarde in de zondag 4e klasse te worden. De […]

WOERDEN – De voetballoopbaan van Jasper Werkhoven (26) zit erop. De middenvelder van Sportlust’46 heeft aangegeven motivatie te missen om langer door te voetballen. Werkhoven was bezig aan zijn tweede seizoen bij de Woerdense derde divisionist. “Al voor de corona crisis merkte ik dat ik steeds meer moeite kreeg om hetgeen te brengen wat van […]

Print dit bericht Print dit bericht

30-11-2015: Beetgum wint ook van Tzummarum

Zaterdag 28 november 2015 behaalde Beetgum door een 3-0 overwinning op Tzummarum voor de 3de keer op rij drie punten. Het werd niet het vooraf verwachtte doelpuntenfestijn. Beetgum wist achterin knap de nul te houden maar nam pas na rust afstand.

Pupil van de Week was Siedrick Tuinstra

Pupil van de Week was Siedrick Tuinstra

Na de aftrap van pupil van de week Siedrick Tuinstra speelde v.v. Beetgum in de eerste helft een beetje met de handrem erop. Een redding van Lennart van der Meer op de doellijn voorkwam een achterstand voor de rust.

Na rust was het in de 49ste minuut een verlengde kopbal van Robin Bruinsma waardoor Jort Dijkstra na een rush prima kon afronden (1-0).

Vlak na rust scoort Jort Dijkstra de 1-0

Vlak na rust scoort Jort Dijkstra de 1-0

Een corner van Bauke Reitsma werd in de 56ste door Marten Johannes Bloem prima teruggekopt en Geert-Jan de Vries kon tussen acht spelers van Tzummarum de 2-0 binnenkoppen.

7 verdedigers en de keeper kunnen niet voorkomen dat Geert-Jan de Vries de 2-0 binnenkopt

7 verdedigers en de keeper kunnen niet voorkomen dat Geert-Jan de Vries de 2-0 binnenkopt

Tzummarum zorgde nog voor wat hectische taferelen in het doelgebied van Beetgum, maar Jaap Montsma en zijn verdediging hielden het hoofd koel.

De verdediging houdt de nul met nodige kunst- en vliegwerk

De verdediging houdt de nul met nodige kunst- en vliegwerk

In de 81ste minuut maakte Shaquille van der Velde aan alle onzekerheid een einde door met een afstandschot de 3-0 aan te tekenen, dit was ook de eindstand.

doelpunt Shaquille van der Velde

doelpunt Shaquille van der Velde

Weer een prima overwinning voor het team van John Hofte. Door de winst sluit Beetgum aan bij de middenmoot en door het verlies van de vier ploegen onder Beetgum neemt men afstand van de onderste plaatsen.

Volgende week zaterdag 5 december 2015 wacht om 14.30 de uitwedstrijd tegen Heeg. Heeg presteert verrassend goed en staat op de 6de plaats met vijf punten meer dan Beetgum.

De foto’s zijn van JF Promotie, voor meer foto’s zie:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1000017176702509.1073741894.473478312689734&type=3