komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

HAREN – Hoofdklasser Be Quick 1887 wil dat de competitie verder gespeeld wordt in twee regionale poules van acht clubs. Dat heeft de club aan de KNVB laten weten. door Andor Heij De KNVB hield woensdag een online vergadering en ook een enquête onder de clubs uit de tweede en derde divisies en de hoofdklassen […]

VEENENDAAL – Simon van Zeelst en Mitchell de Zwart beginnen in januari aan hun laatste half jaar bij DOVO. Beide spelers hebben te kennen gegeven de Veenendaalse derde divisionist na dit seizoen te willen verruilen voor SteDoCo. Die club wordt getraind door Franns Adelaar en staat momenteel bovenaan in de derde divisie zaterdag. Van Zeelst […]

TRONDHEIM – Zaalvoetbalvereniging Hovocubo is vrijdag in Noorwegen aangekomen voor een nieuw Europees avontuur. In Trondheim moet de Hoornse ploeg van trainer Sander van Dijk zien af te rekenen met tegenstander Utleira om zich zo direct te plaatsen voor de Futsal Champions League. NH Sport sprak met Van Dijk over de eerste dag in het […]

REGIO – Maak gebruik van het Prikbord op deze site. Clubs die tegenstanders, trainers, leiders, grensrechters of wat dies meer zij zoeken of bijvoorbeeld scheidsrechters die wedstrijden willen fluiten, alle berichten waarin iets wordt gezocht of gevraagd/aangeboden worden onder prikbord verzameld, zodat ze niet in de nieuwsstroom slechts korte tijd op de homepage staan. Wanneer […]

REGIO – Nadat in maart de sportcompetities stil kwamen te liggen en de kantines gesloten werden, luidden tal van verenigingen de noodklok. Uit een enquête van deze krant bleek dat liefst 9 procent van de clubs zich in het voortbestaan bedreigd voelde. Dat kwam overeen met het landelijke percentage. Lees hier het volledige bericht. Bron: PZC.

Print dit bericht Print dit bericht

14-02-2016: Bonusweken voor v.v. Beetgum 1

De laatste twee uitwedstrijden leverde v.v. Beetgum 1 zes punten op. Een overwinning zaterdag 6 februari 2016 op TOP’63 (0-1) werd zaterdag 13 februari gevolgd door een (1-3) overwinning op Ens.

Door deze 6 bonuspunten stijgt Beetgum naar de 7de plaats op de ranglijst. Van de laatste 11 wedstrijden (inclusief 4 oefenwedstrijden) werd er maar 1 wedstrijd verloren.

Uitstekende resultaten voor Beetgum 1

Uitstekende resultaten voor Beetgum 1

Het seizoen is nog maar net over de helft maar Beetgum heeft nu al 20 punten. Het vorig seizoen 2014-2015 werd de 10de plaats behaald met een totaal van 23 punten.

De overwinning op TOP’63 was te danken aan een vroeg doelpunt van Geert-Jan de Vries die een vrije trap van Lennart van der Meer binnen kon koppen. Bij dit doelpunt bleef het, ondanks meerdere 100% kansen, voor Beetgum.

Een week later was het in en tegen Ens na 10 seconden al raak voor Beetgum, Robin Bruinsma steekbal werd door Shaquille van der Velde afgerond. Vier minuten later maakte Herman Kamminga de 0-2. In de tweede helft kon Jorren Drost een voorzet van Shaquille van der Velde afronden (0-3). Zowel voor Herman Kamminga als Jorren Drost het eerste competitiedoelpunt voor Beetgum 1. De 1-3 was slechts voor de statistieken en Beetgum nam de 3 punten mee naar huis.

Volgende week zaterdag 20 februari 2016 komt Arum op bezoek op het sportcomplex ‘t Bosk. De uitwedstrijd eerder dit seizoen werd geflatteerd met 4-0 verloren, Beetgum heeft wat recht te zetten. Het team van Arum staat sinds de winterstop onder leiding van Harry Wasch, oud jeugd- en seniorentrainer bij Beetgum.

De conclusie is dat het team van John Hofte er op dit moment uitstekend voor staat. Gesteund door de trouwe supporters en met 100 % inzet en strijd zal Beetgum 1 proberen ook tegen Arum een goed resultaat neer te zetten.