komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – De huidige competities in de Tweede en Derde Divisie en de Hoofdklasse worden niet meer uitgespeeld. Dat heeft het bestuur amateurvoetbal, na inventarisatie onder alle deelnemende verenigingen en in overleg met de belangenverenigingen CVTD en het COH besloten. Aanleiding hiervoor is de situatie waarin het amateurvoetbal als gevolg van de coronapandemie al geruime […]

REGIO – Op de hoogte blijven van het laatste amateurvoetbalnieuws? Volg ons naast Twitter op Facebook!

REGIO – De vrouwen van Someren/NWC moeten op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Boegbeeld Ivo Veltrop heeft bekend gemaakt zijn aflopende contract niet te verlengen bij de hoofdklasser. Na dertien seizoenen komt er een einde aan de samenwerking tussen Veltrop en Someren. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

OUDE PEKELA – Op 20 mei 2020 bestond Noordster 100 jaar. De jubileumcommissie was al geruime tijd bezig om een passend en bruisend eeuwfeest te organiseren. Het programma rond het Hemelvaartweekend stond vast en de voorbereidingen waren in een afrondende fase. Helaas kon het door de coronacrisis geen doorgang vinden. Snel was het besluit genomen […]

KATWIJK – Na afloop van het lopende voetbaljaar zal Joey Ravensbergen vertrekken bij Quick Boys. Dat heeft de linkervleugelverdediger aan de Technische Commissie laten weten. Daarmee komt een einde aan de jarenlange samenwerking tussen Quick Boys en Ravensbergen. De Katwijker maakt sinds het seizoen 2014-2015 deel uit van de selectie van het eerste elftal. Destijds […]

Print dit bericht Print dit bericht

19-02-2016: Zaterdag Beetgum 1 – Arum 1

Zaterdag 20 februari 2016 om 14.30 uur de eerste thuiswedstrijd in het nieuwe jaar en Beetgum is gastheer voor v.v. Arum. De laatste keer dat Beetgum thuis van Arum wist te winnen was in het seizoen 2003/04. De uitwedstrijd eerder dit seizoen ging wat geflatteerd verloren.

Beetgum is de laatste weken in goede doen, de laatste nederlaag was de uitwedstrijd in en tegen Heeg, daarna werd er gelijkgespeeld of gewonnen. Beetgum speelde in de winterstop een aantal oefenwedstrijden, waaronder de wedstrijd tegen 2de klasser De Wâlde, deze wedstrijd werd volledig verdiend met 3-2 gewonnen. Na de winterstop werden de twee uitwedstrijden tegen Top’63 (0-1) en Ens (1-3) gewonnen.

Arum vinden we twee plaatsen hoger op de ranglijst dan Beetgum met zes punten meer. Bij Arum heeft in de winterstop een trainerswissel plaats gevonden. Poppe Leffring verliet de club en werd vervangen door Harry Wasch, die niet geheel onbekend is in Beetgum.

Bij winst heeft Beetgum evenveel punten als aan het einde van de competitie van afgelopen seizoen en Beetgum is nog ongeslagen in de tweede periode.

Na de wedstrijd is er weer het draaiend rad, met mooie vleesprijzen.

Niet volgende week zaterdag, maar donderdagavond 25 februari speelt Beetgum thuis tegen IJVC, de wedstrijd begint om half acht.

Balsponsor van de wedstrijd v.v. Beetgum 1 – Arum 1 is:

muta sport

De Pupil van de week is:

Jelle Iping van v.v. Beetgum F1