komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – De strijd om de Veldhoven Cup wordt dit jaar niet gespeeld vanwege de strikte beperkende coronamaatregelen van het RIVM. In plaats daarvan spelen de Veldhovense clubs Marvilde, RKVVO, Rood Wit V en UNA nu op vrijdag 21 augustus op twee sportvelden een onderling duel.  Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

REGIO – Mail uitslagen naar redactie@tweenul.nl.    

REGIO – In de rubriek Sport Kort Amateurvoetbal hebben we aandacht voor het iets ‘kleiner’ nieuws vanuit de Tweede Divisie en Derde Divisie. Hier lees je de laatste nieuwtjes van de voetbalclubs uit onze regio. 11 augustus Katwijk-aanvaller Marciano Mengerink heeft zin in 5 september. Op die datum begint de tweede divisie weer. Toch is […]

REGIO – Maak gebruik van het Prikbord op deze site. Clubs die tegenstanders, trainers, leiders, grensrechters of wat dies meer zij zoeken of bijvoorbeeld scheidsrechters die wedstrijden willen fluiten, alle berichten waarin iets wordt gezocht of gevraagd/aangeboden worden onder prikbord verzameld, zodat ze niet in de nieuwsstroom slechts korte tijd op de homepage staan. Wanneer […]

REGIO – Op de hoogte blijven van het laatste amateurvoetbalnieuws? Volg ons naast Twitter op Facebook!

Print dit bericht Print dit bericht

18-04-2016: Thema avond v.v. Beetgum

 

De jeugdcommissie v.v. Beetgum organiseert de afgelopen jaren, elk seizoen, een informatieve avond voor de kaderleden.
Ook dit seizoen heeft de v.v. Beetgum weer een avond georganiseerd.

Op vrijdag 22 april vanaf 19:15 uur komt Michiel Buursma (oud speler / trainer bij v.v. Beetgum) van de voetbalschool van Sc Cambuur Leeuwarden langs om ons wat bij te brengen over een bepaald thema dat met voetbal heeft te maken.

Dit zal bestaan uit een (korte) presentatie, een voorbeeld training met de E1 van v.v. Beetgum, een nabespreking en aansluitend tijd voor een gezellige zit met een hapje en een drankje.

Wij als jeugdcommissie van de v.v. Beetgum hechten veel waarde aan jullie komst op deze gezellige avond.

Graag zien wij U dan ook op vrijdag 22 april 19.15 uur in de kantine van Sportcomplex ‘ It Bosk’!

Tot dan!

Jeugdcommissie v.v. Beetgum