bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – Veel clubs hebben zijn bezig met het op orde brengen van de selectie voor het voetbalseizoen 2020/2021. Hieronder een overzicht op alfabetische volgorde van alle selecties die inmiddels naar TweeNul.nl zijn gemaild. Ontbreekt de selectie van uw voetbalvereniging nog in dit overzicht? Mail deze dan naar redactie@tweenul.nl. AACVAchilles 1894FC AssenAVCBBakkeveenBalk BareveldBe Quick 1887Be […]

MEPPEL – Bekijk hier de selectie van FC Meppel. Sander van de Belt     Erik Kampherbeek Bauke ScholtensSalim AouledRik BeensRamon BijkerHugo Bisschop Jordy Blijham  Rense van Dijk Camiel Fidom Jos Fidom Niels Harke          Maan de Jong          Wiebe de Jong Remco van Keulen Dieter Kroek Emiel Kwant                          Lard Kwant                            Hans Mansveld Maik Scheltinga Justin Torn                            Yannick van Veen Pim ten Voorde Brian van de Zweerde 

REGIO – Op zoek naar een tegenstander voor een oefenwedstrijd en snel een tegenstander vinden? Stuur een bericht naar redactie@tweenul.nl, voorzien van clubnaam, aanvangstijdstip en contactgegevens. Vermeld daarbij ook of het gaat om een uit- of thuiswedstrijd en welk niveau de voorkeur heeft. De oproepkalender wordt dagelijks bijgewerkt. Vrijdag 14 augustus Groninger Boys 2. Niveau: 3e/4e/5e […]

REGIO – Oefenwedstrijden kunnen gemaild worden naar redactie@tweenul.nl. Trinitas – THOR, 20.15 uurGeel Wit – Winsum, 19.30 uur Steenwijk – WackerNoordscheschut – Emmen, 19.30 uur

REGIO – Binnenkort start de ‘Soccer Academy 4 Girls’ met de najaarscursus. Heb je interesse? Geef je dan snel op voor de Open Training op vrijdag 21 augustus.

Print dit bericht Print dit bericht

12-05-2016: Beetgum strijdend ten onder

Zaterdag 7 mei 2016 kwam er een einde aan de promotiekansen voor Beetgum 1. Een 1-2 nederlaag tegen Heeg betekende dat Beetgum geen zicht meer heeft op de 2de periodetitel.

Voor de wedstrijd werd er een minuut stilte in acht genomen in verband met het overlijden van erelid Gerard Groothoff

Minuut stilte in verband met het overlijden van erelid Gerard Groothoff

Minuut stilte in verband met het overlijden van erelid Gerard Groothoff

Heeg is door de winst gestegen naar de 2de plaats en gaat samen met Tollebeek en AVC de drie periodetitels verdelen.

Na de teleurstelling was er na de wedstrijd ook het besef dat het een geslaagd seizoen is geweest voor Beetgum 1. Met name na de winterstop is een prima reeks neergezet.

In de wedstrijd tegen Heeg was Beetgum gelijkwaardig en was minimaal een puntendeling terecht geweest. Na 30 minuten spelen was er de 0-1 voorsprong voor Heeg, vlak voor rust viel de 0-2 en leek de wedstrijd gespeeld.

In de 2de helft ging Beetgum op zoek naar de aansluitingstreffer en toen Marten Johannes Bloem in de 53ste minuut een voorzet van Robby Efde kon binnenkoppen werd de slotfase toch nog spannend. Ondanks een paar goede kansen werd er niet meer gescoord.

Beetgum na de aansluitingstreffer

Beetgum na de aansluitingstreffer

Komende zaterdag 14 mei 2016 de laatste competitiewedstrijd uit tegen Tzummarum.

Zondag 12 juni nemen Beetgum 1 en Beetgum 2 deel aan een toernooi in Harkstede, binnenkort volgt het programma, maar voor selecties en supporters zal er een busreis worden georganiseerd.

Foto’s zijn van Marinthe Dijkstra, voor meer foto’s zie:  

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1333483066668100.1073741898.233157630033988&type=3