16-05-2016: Informatie lidmaatschap v.v. Beetgum

Beste leden en ouders/verzorgers van leden,

Indien u het lidmaatschap voor het seizoen 2016/2017 van v.v. Beetgum op wilt zeggen dient u dit voor 1 juni 2016 aanstaande te doen. Opzegging kan alleen schriftelijk plaats vinden bij de ledenadministratie van de vereniging.

Bij opzegging van het lidmaatschap na 1 juni 2016 is men verplicht tot betaling van de volledige contributie van 1 volledig seizoen.

Ook een verzoek tot restitutie van contributie over het seizoen 2015/2016 (in verband met langdurige blessures en ziekte) dient u voor 1 juni aanstaande schriftelijk in te dienen. Verzoeken tot restitutie welke gedaan zijn na 1 juni 2016 zullen niet meer in behandeling genomen worden.

Wellicht ten overvloede, mondelinge opzeggingen en verzoeken bij trainers, leiders en bestuursleden zijn dus niet geldig.

De correspondentiegegevens van de ledenadministratie van v.v. Beetgum zijn:

Mevrouw I. van der Wal,

Langestraat 12,