bordsponsors

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – Wedstrijdposter gratis op TweeNul? Mail een exemplaar (bij voorkeur als jpg) naar redactie@tweenul.nl.

DELFZIJL – De technische commissie van NEC Delfzijl is erin geslaagd om het contract van de zeer talentvolle ambitieuze trainer Kees Pranger te continueren voor het seizoen 2018/2019. Kees Pranger, woonachtig in Tolbert, heeft als voetballer een verleden bij onder andere VEV’67 en CSVH en is momenteel bezig met zijn eerste seizoen als  hoofdtrainer van […]

ZUIDLAREN – Voor het jaarlijkse Rabobank jeugdtoernooi is FC Zuidlaren op zoek naar jeugdteams. Er wordt gespeeld op 9 en 16 juni. Op 9 juni start het toernooi ‘s ochtends met de JO13 en in de middag met de JO15 . Er is in beide categorieën plaats voor 20 teams van diverse niveaus. Op 16 […]

BEILEN – AutoFirst Doornbos sponsorde al jaren de FIT Boys Europacup-/Mixtoernooidag en zal nu voor de komende vijf jaar het toernooi gaan sponsoren. Het toernooi dat in de laatste week van het jaar al jaren wordt georganiseerd voor de jeugd en de senioren van FIT Boys en ST Beilen/FIT Boys. Jordy Doornbos tekende een contract […]

STAPHORST – IJs en weder dienende staat de brigade van Jan Vlap aanstaande zaterdag in NSC Nijkerk de laatste competitiewedstrijd van het omgevlogen jaar 2017 te wachten. Dat de ploeg uit Nijkerk een zwaar seizoen voor de kiezen zou krijgen stond bij voorbaat al vast. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de pupillen van […]

Print dit bericht Print dit bericht

01-10-2017: Beetgum knap gelijk tegen Makkum

Een bewogen zaterdag 30 september was het. Zaterdagmorgen had de voltallige selectie en staf van v.v. Beetgum de afscheidsdienst bijgewoond van Kor van der Meer (64 jaar), vader van selectiespeler Lennart , Evan en Yasmin. Uiteraard wensen wij hen, Anneke, Astrid en verdere familie veel sterkte met dit grote verlies.

Na een minuut stilte en de aftrap van de pupil van de week Tymen Krikke was het een eerste helft waarin het tactisch plan van trainer Stef Hansma uitstekend werd uitgevoerd. Makkum wordt gezien als een titelkandidaat en zag het betere Beetgum twee 100% kansen missen.

In de 2de helft kwam Makkum beter uit de verf, een uitstekend keepende Jaap Montsma en de paal waren obstakels. Beetgum bleef echter knap overeind en had nog een aantal aanvallen waar meer in had gezeten.

Een bijzonder moment was er in de 64ste minuut. Op zijn verzoek werd Lennart van der Meer in de 64ste minuut (de leeftijd van zijn overleden vader) gewisseld.

De 16-jarige getalenteerde invaller Teun Kuipers kwam ongelukkig in botsing met de paal en later werd in het ziekenhuis een scheur in zijn elleboog vastgesteld.

Na 90 minuten was de beginstand ook de eindstand 0-0. Over een hele wedstrijd genomen een uitslag waren beide teams tevreden mee kunnen zijn.

Volgende week zaterdag 7 oktober staat er een uitwedstrijd tegen SC Franeker op het programma, aftrap in Franeker is om 15.00 uur.