bordsponsors

Noordelijk Voetbal Nieuws

ARNHEM – De zaalvoetballers van Excelsior’31 zijn er sinds lange tijd weer in geslaagd om de derde ronde van de bekercompetitie te bereiken. In de uitwedstrijd tegen Sportclub Olympic won het gisteravond nipt met 4-5. Matchwinner Tom Kamphuis bezorgde Excelsior’31 in de absolute slotfase de winst. Excelsior’31 leek met een 1-2 voorsprong te gaan rusten […]

REGIO – Op zoek naar een tegenstander voor een oefenwedstrijd en snel een tegenstander vinden? Stuur een bericht naar redactie@tweenul.nl, voorzien van clubnaam,  aanvangstijdstip en contactgegevens. Vermeld daarbij ook of het gaat om een uit- of thuiswedstrijd en welk niveau de voorkeur heeft. De oproepkalender wordt dagelijks bijgewerkt. Zaterdag 21 oktober Omlandia JO7. (thuis, 09:30 uur). […]

COEVORDEN – Na de verliespartij tegen Zuidwolde van afgelopen weekend volgt voor Raptim opnieuw een uitwedstrijd. Komende zondag speelt het team in en tegen Emmeloord. Als de weergoden het toelaten begint de wedstrijd om 14:00 uur op sportpark Ervenbos aan de Espelerlaan 84 in Emmeloord. De enige keer dat Raptim en Emmeloord elkaar tegenkwamen in de competitie […]

BEILEN – Donderdagavond 19 oktober hield FIT Boys de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Belangrijkste punten waren de bestuurlijke wisselingen en Sportpark Noord-West. Voorzitter Ed Sikkema begon aan zijn laatste voorzitterschap in een Algemene Ledenvergadering. Nadat de verslagen en de financiën zijn goedgekeurd, de kascommissie vraagt de vergadering decharge te verlenen en dat gebeurd met een applaus, […]

REGIO – Wedstrijdposter gratis op TweeNul? Mail een exemplaar (bij voorkeur als jpg) naar redactie@tweenul.nl.

Print dit bericht Print dit bericht

01-10-2017: Beetgum knap gelijk tegen Makkum

Een bewogen zaterdag 30 september was het. Zaterdagmorgen had de voltallige selectie en staf van v.v. Beetgum de afscheidsdienst bijgewoond van Kor van der Meer (64 jaar), vader van selectiespeler Lennart , Evan en Yasmin. Uiteraard wensen wij hen, Anneke, Astrid en verdere familie veel sterkte met dit grote verlies.

Na een minuut stilte en de aftrap van de pupil van de week Tymen Krikke was het een eerste helft waarin het tactisch plan van trainer Stef Hansma uitstekend werd uitgevoerd. Makkum wordt gezien als een titelkandidaat en zag het betere Beetgum twee 100% kansen missen.

In de 2de helft kwam Makkum beter uit de verf, een uitstekend keepende Jaap Montsma en de paal waren obstakels. Beetgum bleef echter knap overeind en had nog een aantal aanvallen waar meer in had gezeten.

Een bijzonder moment was er in de 64ste minuut. Op zijn verzoek werd Lennart van der Meer in de 64ste minuut (de leeftijd van zijn overleden vader) gewisseld.

De 16-jarige getalenteerde invaller Teun Kuipers kwam ongelukkig in botsing met de paal en later werd in het ziekenhuis een scheur in zijn elleboog vastgesteld.

Na 90 minuten was de beginstand ook de eindstand 0-0. Over een hele wedstrijd genomen een uitslag waren beide teams tevreden mee kunnen zijn.

Volgende week zaterdag 7 oktober staat er een uitwedstrijd tegen SC Franeker op het programma, aftrap in Franeker is om 15.00 uur.