12-10-2017: Wedstrijdprogramma senioren

Vrijdag 13 oktober
Speelt Beetgum 35+1 vier wedstrijden. Deze vinden plaats bij Leovardia.
Zaterdag 14 oktober:

Beetgum VR1 speelt uit tegen SC Franker VR1. Aftrap is om 14:30.FullSizeRender 40Beetgum 1 speelt thuis tegen AVC 1. Aftrap is om 14:30.FullSizeRender 41Beetgum 2 speelt thuis tegen AVC 3. Aftrap is om 14:30.FullSizeRender 43Beetgum 3 speelt uit tegen Be Quick Dokkum 6. Aftrap is om 15:30.FullSizeRender 42Om 16:30 start het Oktoberfest in de kantine! VVBeetgum_Oktoberfest_WEB

Zondag 15 oktober:

Beetgum zo2 speelt om 11:00 uit tegen LAC Frisia 1883 7.
FullSizeRender 39

Mochten er wedstrijden afgelast worden zal dat zo snel mogelijk op de website komen.