bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

TIEL – TEC heeft zich versterkt met doelman Nick Leijten (28). De keeper komt over van eerstedivisionist FC Den Bosch. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

DELDEN – Voetbalvereniging Rood Zwart heeft alle activiteiten op en rond het sportpark opgeschort. De club uit Delden heeft dit besluit genomen, nadat een bezoeker van het sportpark positief heeft getest op Covid-19. Lees hier het volledige bericht. Bron: Tubantia.

KLOETINGE – Marcel Lourens is in de prijzen glen. De hoofdcoach van Kloetinge kreeg de VVON-award voor beste trainer in het district Zuid 1. Het was de eerste keer dat die prijs werd uitgereikt door de trainersvakbond.  Lees hier het volledige bericht. Bron: PZC.

SILVOLDE – Hoofdklasser Silvolde was donderdagavond in een oefenwedstrijd veel te sterk voor tweedeklasser Concordia Wehl: 6-1. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

OMMEN – Met twee trainingen in de benen ging USV donderdagavond op bezoek bij OVC’21. door Ben Schuurman De Ommenaren hadden de voorbereiding op het nieuwe seizoen al wat eerder in gang gezet en speelden afgelopen weekend ook al een wedstrijdje. Lag het daar aan? Hoe dan ook: de thuisclub zette op het eigen kunstgras […]

Print dit bericht Print dit bericht

12-10-2017: Wedstrijdprogramma senioren

Vrijdag 13 oktober 
Speelt Beetgum 35+1 vier wedstrijden. Deze vinden plaats bij Leovardia.
Zaterdag 14 oktober:

Beetgum VR1 speelt uit tegen SC Franker VR1. Aftrap is om 14:30.FullSizeRender 40Beetgum 1 speelt thuis tegen AVC 1. Aftrap is om 14:30.FullSizeRender 41Beetgum 2 speelt thuis tegen AVC 3. Aftrap is om 14:30.FullSizeRender 43Beetgum 3 speelt uit tegen Be Quick Dokkum 6. Aftrap is om 15:30.FullSizeRender 42Om 16:30 start het Oktoberfest in de kantine! VVBeetgum_Oktoberfest_WEB

Zondag 15 oktober:

Beetgum zo2 speelt om 11:00 uit tegen LAC Frisia 1883 7.
FullSizeRender 39


Mochten er wedstrijden afgelast worden zal dat zo snel mogelijk op de website komen.