21-03-2018: Oproep (jeugd-) trainers en leiders

Regelmatig wordt geconstateerd dat na de trainingen of wedstrijden de kleedkamers zeer vies en onder de modder worden achtergelaten.

kleedkamers

Hierom het dringend verzoek aan de (jeugd-) leiders en trainers om na afloop van de trainingen en wedstrijden er persoonlijk op toe te zien dat de boxen netjes worden achtergelaten.

Hiervoor kan een corveerooster handig zijn en van te voren de voetbalschoenen schoon te maken met de daarvoor aanwezige schoenenborstels buiten de kleedkamers.

Controleer ook even na de wedstrijden of de tegenstander de ruimte netjes heeft achtergelaten, op die manier zijn wij ook een goede gastheer voor de opvolgende teams/bezoekers.

In de kleedkamers zijn vegers en douchetrekkers beschikbaar, ontbreken deze; kijk dan even in een van de andere kleedkamers.