01-04-2018: Rabobank clubkas campagne gaat weer los!

Beste Voetbalvrienden!rabobank

De Rabobank clubkas Campagne gaat weer los en ook de Voetbalvereniging Beetgum doet weer mee!! Van woensdag 28 maart tot vrijdag 6 april kunnen we weer stemmen op onze favoriete club. Hoe meer stemmen, hoe meer sponsorgeld we van de Rabobank krijgen.

Ieder lid van de Rabobank krijgt in maart 2017 per post een persoonlijke stemcode en de link naar de stemsite toegestuurd en mag vijf stemmen uitbrengen.  Voor elke stem krijgt de v.v. Beetgum geld van de Rabobank. Stem daarom op de v.v. Beetgum en steun je club!