12-04-2018: Sportieve dames gezocht!!

Oproep aan alle sportieve dames:35+2.0 versie

kom vrijdags naar de speciale training op het sportcomplex !!

Iedere vrijdagavond wordt er getraind van 19.30 uur tot 20.30 uur.

De trainingen zijn weer gestart en er kunnen nog wel een paar dames bij, de trainingen zijn vrijblijvend en alle sportieve dames die lekker  willen bewegen en een potje voetballen zijn welkom.

Wij zijn een gezellige club “meiden” die gewoon lekker willen bewegen zodra het weer het toelaat. Velen van ons hebben hiervoor nog nooit voetbalschoenen gehad  😉

Zo nu en dan spelen we een oefenpartij tegen naastgelegen dorpen en doen we mee aan een toernooi. Heb je hier geen zin in dan is het ook mogelijk om trainend lid te zijn.

Hebben we je nieuwsgierig kunnen maken? Kom dan gerust langs op de vrijdagavond en kom lekker mee trainen!

Verdere informatie is te verkrijgen bij Gea, 06-52092621