07-04-2018: Roekepraatsje Chris Postma

Afgelopen maandag was Chris aanwezig bij de wedstrijd van Beetgum1 tegen Marrum1 als pupil van de week. Hieronder Chris zijn Roekepraatsje.chrispostma

Roekepraetsje mei:

Vraag: Antwoord:
Wat is je naam: Chris Postma
Hoe oud ben je: 6 jaar
Is er een van: Bert en Sanne Postma
Wie zijn je broertjes of zusjes: Bas en Niels
Welke school zit je: Mooitaki
Wat wil je later worden: Voetballer
Lekkerste eten: Burritos
Eet nooit: Spruitjes
Welke team speel je: JO9
Heb je ook nog in ander team gespeeld: Nee
Wie zijn je trainers: Andries, Lieuwe en Sjouke
Wie vind je de beste trainer(s): Andries
Wat is je plekje op het voetbalveld: Voorin
Wat zijn je sterkste punten: Goed verdedigen
Heb je ook zwakkere punten: Keeper
Ritueel voor de wedstrijd: Omkleden en balletje trappen
Wat vind je leuk aan voetbal: Dat je de bal af moet pakken en scoren
Wat vind je niet leuk aan voetbal: Keeper zijn
Wat is je doel op voetbalgebied: Gewoon leuk voetballen
Wie vind je de beste van Beetgum 1: Maten Johannes Bloem
Wie vind je de beste club van de wereld: Bayern Munchen
Wie vind je de beste speler van de wereld: Arjen Robben
Wie vind je de beste speler van het Nederlands Elftal: Arjen Robben
Wat vind je van VV Beetgum: De beste