09-04-2018: Vacature trainer/coach v.v. Beetgum B-selectie

v.v. Beetgum
zoekt voor het seizoen 2018/2019
Trainer/coach B-selectie
Voor het seizoen 2018-2019 zoekt v.v. Beetgum voor de B-selectie een trainer/coach. De jonge B-selectie is een opbouwteam dat uitkomt in de reserve 4de klasse. De trainer/coach is in staat om de spelers te inspireren en individueel en als team beter te maken. Naast het geven van twee trainingen en de begeleiding op wedstrijddagen is een goede samenwerking met de trainer van de A-selectie van belang.Bij voorkeur in bezit van TC III of bereid in de toekomst de opleiding te volgen. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Doede Bruinsma, voorzitter seniorencommissie: 06-50859630.

Belangstellenden kunnen tot 27 april 2018 een sollicitatiebrief met CV mailen naar doede.bruinsma@ndcmediagroep.nl