11-04-2018: Uitnodiging kabouter pupillen Onder 6 jaar

knvblogo_53871a[1]

Uitnodiging kabouter pupillen Onder 6 jaar

Op 3 woensdagen van 15.00u tot 16.00u wordt er een vrijblijvende training georganiseerd door VV Beetgum om kinderen van 4 en 5 jaar kennis te laten maken met voetbal. Er zal training gegeven worden door Gerrit Feenstra en Piety Baarda.

Woensdag 17 april

Woensdag 25 april

Woensdag 9 mei

Als afsluiter organiseren wij een mini toernooi met een andere club op een zaterdagmorgen, tijd en datum wordt nader bepaald.

Wil je meedoen, geef je dan op bij Piety Baarda: 06-52633423 of via de mail piety_z@hotmail.com

Dit kan tot dinsdag 17 april 17.00u. Zo hebben wij een indicatie wie er komen voetballen. Hopelijk tot dan!!

De KNVB adviseert om mini-pupillen Onder 6 jaar te laten spelen in een 4 tegen 4 wedstrijdvorm. Veel verenigingen zijn al bekend met deze wedstrijdvorm. In deze wedstrijdvorm komen de kinderen veel aan de bal, scoren ze veel en hebben een hoge betrokkenheid bij het spel.

4x4