19-04-2018: Roekepraatsje Jarno de Haan

Deze week is Jarno pupil van de week, afgelopen zaterdag was hij dan ook aanwezig bij de thuiswedstrijd van het eerste. Hieronder Jarno zn Roekepraatsje!jarno

Roekepraetsje mei:

Vraag: Antwoord:
Wat is je naam:  Jarno de Haan
Hoe oud ben je:  7 jaar
Is er een van:  Bert en Anna
Wie zijn je broertjes of zusjes:  Milan
Welke school zit je:  Mooitaki
Wat wil je later worden:  Voetballer
Lekkerste eten:  Patat
Eet nooit:  Zuurkool
Welke team speel je:  Jo8
Heb je ook nog in ander team gespeeld:  Jo9
Wie zijn je trainers:  Andries, Lieuwe, Sjouke en Jacob
Wie vind je de beste trainer(s):  Andries
Wat is je plekje op het voetbalveld:  Ik sta vaak rechts achter
Wat zijn je sterkste punten:  Verdedigen en ik kan heel snel lopen
Heb je ook zwakkere punten:  Bal achteruit schoppen
Ritueel voor de wedstrijd:  Warming-up, rondjes rennen
Wat vind je leuk aan voetbal:  Alles
Wat vind je niet leuk aan voetbal:  Als ze me onderuit schoppen
Wat is je doel op voetbalgebied:  De beste worden
Wie vind je de beste van Beetgum 1:  Jaap Montsma
Wie vind je de beste club van de wereld:  FC Barcelona
Wie vind je de beste speler van de wereld:  Messi
Wie vind je de beste speler van het Nederlands Elftal:  Jasper Cillessen
Wat vind je van VV Beetgum:  Super leuk!