17-09-2018: Uitstekend weekend v.v. Beetgum

De wedstrijden van afgelopen weekend leverden verschillende successen op.

Bij de jeugd waren zowel de Jo9, Jo10 als ook de Jo11 succesvol in de KNVB beker en bereikten de volgende ronde in de beker.

Successen voor de jeugd van v.v. Beetgum in de beker

Ook het vrouwenteam van v.v. Beetgum gaat door naar de KO rondes van de KNVB beker, alle drie bekerwedstrijden werden ruim gewonnen.

Vrouwen v.v. Beetgum  blij met plaatsen volgende ronde KNVB beker

Vrouwen v.v. Beetgum blij met plaatsing volgende ronde KNVB beker

De winst in de beker van v.v. Beetgum 1 in de derby tegen Foarut 1 kan verrassend worden genoemd. De overwinning met 4-3 was de eerste nederlaag voor Foarut in een competitiewedstrijd en/of bekerwedstrijd sinds een jaar. De doelpunten van Beetgum werden gemaakt door Willem Jan Dijkstra, Jort Dijkstra, Bauke Reitsma en Shaquille van der Velde.

Dinsdag 18 september oefent v.v. Beetgum 1 thuis tegen Warga 1, de wedstrijd begint om 19.30 uur op het sportcomplex ‘t Bosk.