18-09-2018: Vanavond oefen Beetgum – Warga

Dinsdagavond 18 september 2018 speelt v.v. Beetgum 1 een oefenwedstrijd.

OEFEN

Tegenstander is het in de 4de klasse zondag uitkomende Warga.

Warga is vorig seizoen gedegradeerd uit de 3de klasse en staat onder leiding van oud Cambuur keeper Wim de Ron.

De oefenwedstrijd tegen Warga is de laatste testcase voor het team van hoofdtrainer Danny Span. Komende zaterdag 22 september start de competitie voor Beetgum 1 met een uitwedstrijd in en tegen Holwerd.

De wedstrijd begint op het sportcomplex ‘t Bosk om 19.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Samir Tawafra.