19-09-2018: Beetgum 1 om het “echie”

Komende zaterdag 22 september 2018 gaat voor v.v. Beetgum 1 het nieuwe competitieseizoen 2018-2019 starten.

In een uitwedstrijd tegen Holwerd staat de eerste competitiewedstrijd op het programma. Holwerd is vorig seizoen op de 4de plaats geëindigd, een periode gewonnen maar via de nacompetitie geen promotie kunnen realiseren. Gelijk dus al een tegenstander om rekening mee te houden.

Beetgum heeft de oefen- en bekerwedstrijden gebruikt om verschillende opstellingen uit te proberen en de resultaten geven vertrouwen.

Dinsdag 18 september speelde het team van Danny Span een nuttige oefenwedstrijd tegen 4de klasser Warga gelijk, de doelpunten van Beetgum werden gemaakt door de Dijkstra Brothers (Jort en Willem Jan). Het gelijke spel was een terechte uitslag, beide teams krijgen meerdere kansen en na 90 minuten kon de uitstekend leidende scheidsrechter Samir Tawafra de eindstand van 2-2 noteren.

In de video een van de kansen voor v.v. Beetgum.

Zaterdag 22 september om het “echie” in en tegen Holwerd, aftrap van de seizoen ouverture is 14.30 uur.