bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

SINT PHILIPSLAND – Na een lange zoektocht heeft zaterdag-derdeklasser Noad’67 eindelijk een nieuwe trainer gevonden. De club uit Sint Philipsland heeft René Scholts als nieuwe eindverantwoordelijke aangesteld. De oefenmeester uit Sommelsdijk vertrok in april bij Bruse Boys, waar hij zijn contract eerder nog met een jaar had verlengd. Lees hier het volledige bericht. Bron: PZC.

JUBBEGA – Bekijk hier de selectie van Jubbega. Klaas Boersma (k)  (Sneek Wit Zwart) Patrick Schoonbergen (k) (Groen Geel) Raily Seraus (GRC) Danny Bult (GRC) Sonson Lyklema (Oranje Nassau Groningen) Thymo de Vries (Drachtster Boys) Sietse Yde Gielstra (eigen A-junioren) Menno Buding (eigen A-junioren) Jelle Holman (eigen A-junioren) Jesper Bosma (eigen A-junioren) Dennis de Haan […]

ZWARTEMEER – Zwartemeerse Boys is op zoek naar een verzorger/sportmasseur (m/v) voor de eerste selectie voor het seizoen 2021-2022. Zwartemeerse Boys is een bloeiende vereniging waar met veel plezier wordt gevoetbald en getraind door jong en oud, zowel door dames als natuurlijk de mannen/jongens. Voor het seizoen 2021/2022 is Zwartemeerse Boys op zoek naar een […]

REGIO – Ruinerwold en Ruinen zoeken voor het seizoen 2021-2022 een enthousiaste trainer voor de gezamenlijke JO19. De voetbalverenigingen van Ruinerwold en Ruinen zullen in het seizoen 2021-2022 voor het eerst gezamenlijk optrekken. Dit zal voor de JO19 en JO17 zijn. Wij zoeken een trainer die voor onze gezamenlijke JO19 de trainingen op dinsdag en […]

EMMELOORD – Over ruim twee weken staat de eerste training weer op het programma, over zes weken begint de bekercompetitie. Maar bij tweedeklasser SC Emmeloord zijn ze er nog niet klaar voor. Er is namelijk geen trainer. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

Print dit bericht Print dit bericht

22-10-2018: Derby SSS’68 – Beetgum

Beetgum maakt zich op voor de derby tegen de buren uit Marssum. Zaterdag 27 oktober 2018 staat deze wedstrijd om 14.30 uur op het programma in Marssum.

De Bundesliga heeft met Borussia Dortmund  tegen Schalke 04 de beladen Kohlenpottderby, in Engeland en Italië zijn City tegen United en Inter tegen AC ook aardige derby’s.

In de 5de klasse B kan de wedstrijd SSS’68 tegen Beetgum ook als een echte derby’s worden getypeerd. Hierbij de opmerking dat beide teams uiteraard gebrand zullen zijn op een overwinning, van een vijandelijke houding is echter beslist geen sprake, in tegendeel de verstandhouding is eerder vriendschappelijk.

SSS’68 heeft zich danig geroerd op de transfermarkt en heeft 7 nieuwe spelers aangetrokken. Dit heeft geresulteerd in een knappe 4de plaats op de ranglijst.

Beetgum hoopt de knappe winst op Wardy (5-0) een goed vervolg te geven en met een overwinning aan te sluiten bij de kopgroep in 5B.

Na 90 minuten zal het duidelijk wat de uitslag is. In ieder geval zal zangeres Somana met een optreden na afloop van wedstrijd zorgen voor gezellige nazit.42220388_2230644250504746_3547858233077006336_n