bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – Wedstrijdposter gratis op TweeNul? Mail een exemplaar (bij voorkeur als jpg) naar redactie@tweenul.nl.

REGIO – Wedstrijdposter gratis op TweeNul? Mail een exemplaar (bij voorkeur als jpg) naar redactie@tweenul.nl.

OOST Zaterdag Vierde klasse A, Mannen zaterdag: Woezik – Elisthalater. STAND DVE-Trajanus  18 15 3 0 48 72 18 Quick 1888  17 13 3 1 42 57 23 Juliana ’31  17 10 3 4 33 53 19 Woezik  17 9 3 5 30 46 34 Kolping-Dynamo  18 8 3 7 27 41 30 Alverna  18 […]

GRONINGEN – Komende zaterdag de afsluiting van de competitie van de eerste klasse E. Verschillende wedstrijden doen er nog toe. Ook de ontmoeting tussen Noordscheschut en Oranje Nassau is niet om des keizers baard. door Siemon Aikema Voor Noordscheschut lijkt de wedstrijd van zaterdag belangrijker dan voor Oranje Nassau. De Schutters hebben bij winst nog […]

REGIO – Wedstrijdposter gratis op TweeNul? Mail een exemplaar (bij voorkeur als jpg) naar redactie@tweenul.nl.

Print dit bericht Print dit bericht

01-11-2018: Beetgum ontvangt Arum

Zaterdag 3 november 2018 komt Arum naar het sportcomplex ’t Bosk voor de competitiewedstrijd tegen Beetgum 1. Arum staat op de 3de plaats en is nog in de race voor de 1ste periodetitel.

Beetgum speelde vorig week zaterdag een enerverende derby tegen SSS’68 en toonde nogmaals aan op de goede weg te zijn. Het 1-1 gelijkspel kwam tot stand door een doelpunt van Jort Dijkstra en een ongelukkig eigen doelpunt in de 87ste minuut.

Doelpunt Jort H. Dijkstra

Doelpunt Jort H. Dijkstra

Voor meer foto’s van de wedstrijd gemaakt door Marinthe Dijkstra zie: Foto’s SSS’68 – Beetgum

De wedstrijd tegen Arum is weer een krachtmeting voor het team van Danny Span en beide teams zullen gebrand zijn op de drie punten. Aan de trainingsopkomst van Beetgum zal het niet liggen. Deze is uitstekend,  zowel op dinsdag als donderdag zijn er minimaal 18 spelers aanwezig.

Na afloop van de wedstrijd zal er een draaiend rad zijn met mooie vleesprijzen.

De wedstrijdbal is beschikbaar gesteld door :

Kielstra

Kielstra Kraanverhuur: website Kielstra Kraanverhuur 

Kielstra Kraanverhuur is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitvoeren van hijswerkzaamheden in de bouw, olie en gas, industrie en infrastructuur. Wij beschikken over mobiele telescoopkranen (35-220 ton), torenkranen (30-60 m) en een scala aan eigen specialisten en hulpmateriaal. Van een eenmalige hijsklus tot een omvangrijk en complex project; Kielstra Kraanverhuur biedt altijd een praktische oplossing en een veilige en efficiënte uitvoering.