bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

VROOMSHOOP – In een volgepakt clubhuis ‘t Flierhuus leidde Harry Lantink als voorzitter van de sponsorcommissie van Vroomshoopse Boys op woensdagavond 12 december een bijzondere sponsorbijeenkomst. De ervaren journalist Tom van den Berg van TC Tubantia presenteerde, bijgestaan door z’n tafeldame Marie-José Temmink, een Boys-variant op het tv-programma De Wereld Draait door. De beide wethouders […]

DEDEMSVAART – Zondag 16 december komt SV Dalfsen naar sportpark de Boekweit. Na twee kampioenschappen en promoties op rij, is Dalfsen nu de koploper in de noordelijke 2e klasse L. De Dalfsenaren hebben de eerste periode al in the pocket. Nummer twee Lemelerveld volgt op drie punten en nummer 3 Heerde heeft al zeven punten […]

Het idee om de zaterdag- en zondag hoofdklassen regionaal samen te voegen klinkt positief wanneer ik de berichtgeving in de media lees. Ergens begrijp ik het wel, maar dan vooral van de clubs met een ‘zondagbril’ op. Voor de zondagclubs bestaat de zondag nu vooral uit veelal ver reizen, een wedstrijdje voetballen voor 3 man […]

BOORNBERGUM – SC Boornbergum’80 en hoofdtrainer Gerard Blaakmeer hebben het contract met een jaar verlengd. Na anderhalf seizoen is gebleken dat er een ware chemie is tussen de trainer en de jonge spelersgroep, wat resulteert in een uitermate goede trainingsopkomst en uitstekende resultaten in de competitie. Waar vorig jaar een periode werd behaalt aan het […]

REGIO – Wedstrijdposter gratis op TweeNul? Mail een exemplaar (bij voorkeur als jpg) naar redactie@tweenul.nl.

Print dit bericht Print dit bericht

29-11-2018: Beetgum VR1 bijna aan kop!

Vrouwen van Beetgum bijna aan kop!!

Op zaterdag 24 november hielden de dames van Beetgum de 3 punten thuis. De wedstrijd tegen Mulier VR1 werd met 4-1 gewonnen.

Toen de vrouwen de kleedkamer in liepen was alles al keurig klaargelegd. Ook de sint was even langs gekomen en had veel lekkers achtergelaten, inclusief gedicht!! Dit gedicht is niet bestemd voor kleine kindjes. Ondanks dat de dames zich soms zelf ook als kleine kindjes gedragen.

Toen mochten de dames het veld op, en vanaf het eerste fluitsignaal gingen ze er vol voor! De 3 punten moesten en zouden in Beetgum blijven. In de 5e minuut werd Jennifer wordt door een tegenstander gepoort, dit laat ze haar natuurlijk niet snel gebeuren. In de 10deminuut kwam er een dan ook prachtige solo van Jennifer die drie man voorbij wist te spelen, gevolgd door een pass op Jeanine die de 1-0 scoorde.

In de eerste helft bleven de dames vooral voetballen op de helft van de tegenstander. Vele acties werden gemaakt en kansen werden gecreëerd, maar de bal werd vaak naast het doel geschoten of kwam niet langs de sterke keepster van Mulier. Na 45 minuten gingen de dames dan ook met de 1-0 voorsprong de kleedkamers in.

Na een goede peptalk van Samir kon de tweede helft weer beginnen. Opnieuw werd er vooral op de helft van Mulier gevoetbald. In de 57steminuut had Amber een hele mooie ingooi. Deze werd perfect langs de lijn gegooid en Jetty kon de bal aannemen. Via Jetty kwam de bal bij Jeanine die een mooie voorzet wist te geven op Hermine, 2-0!

Toch wist Mulier na 69 minuten onze verdedigers voorbij te spelen en ook langs onze keepster te komen, de 2-1 werd gemaakt.

Na een fel duel van twee kanten, kwam Beetgum even  met 10 man op het veld.  Niet dat dit veel verschil maakte, sterker nog, door wat geklungel bij het doel van Mulier wist Jeanine zelfs de 3-1 te scoren.

In de laatste 10 minuten wist Fransje de 4-1 nog te maken met een mooie assist van Jeanine.

Dankzij de inzet van de dames konden ze de eindstand van 4-1 bereiken. Na deze wedstrijd bevinden de vrouwen van Beetgum zich op de tweede plaats. Bijna aan kop dus!

 

Foto’s van de wedstrijd: https://www.facebook.com/pg/bitgumVR1/photos/?tab=album&album_id=1074853446020203