bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – Wedstrijdposter gratis op TweeNul? Mail een exemplaar (bij voorkeur als jpg) naar redactie@tweenul.nl.

REGIO – Wedstrijdposter gratis op TweeNul? Mail een exemplaar (bij voorkeur als jpg) naar redactie@tweenul.nl.

OOST Zaterdag Vierde klasse A, Mannen zaterdag: Woezik – Elisthalater. STAND DVE-Trajanus  18 15 3 0 48 72 18 Quick 1888  17 13 3 1 42 57 23 Juliana ’31  17 10 3 4 33 53 19 Woezik  17 9 3 5 30 46 34 Kolping-Dynamo  18 8 3 7 27 41 30 Alverna  18 […]

GRONINGEN – Komende zaterdag de afsluiting van de competitie van de eerste klasse E. Verschillende wedstrijden doen er nog toe. Ook de ontmoeting tussen Noordscheschut en Oranje Nassau is niet om des keizers baard. door Siemon Aikema Voor Noordscheschut lijkt de wedstrijd van zaterdag belangrijker dan voor Oranje Nassau. De Schutters hebben bij winst nog […]

REGIO – Wedstrijdposter gratis op TweeNul? Mail een exemplaar (bij voorkeur als jpg) naar redactie@tweenul.nl.

Print dit bericht Print dit bericht

29-11-2018: Beetgum VR1 bijna aan kop!

Vrouwen van Beetgum bijna aan kop!!

Op zaterdag 24 november hielden de dames van Beetgum de 3 punten thuis. De wedstrijd tegen Mulier VR1 werd met 4-1 gewonnen.

Toen de vrouwen de kleedkamer in liepen was alles al keurig klaargelegd. Ook de sint was even langs gekomen en had veel lekkers achtergelaten, inclusief gedicht!! Dit gedicht is niet bestemd voor kleine kindjes. Ondanks dat de dames zich soms zelf ook als kleine kindjes gedragen.

Toen mochten de dames het veld op, en vanaf het eerste fluitsignaal gingen ze er vol voor! De 3 punten moesten en zouden in Beetgum blijven. In de 5e minuut werd Jennifer wordt door een tegenstander gepoort, dit laat ze haar natuurlijk niet snel gebeuren. In de 10deminuut kwam er een dan ook prachtige solo van Jennifer die drie man voorbij wist te spelen, gevolgd door een pass op Jeanine die de 1-0 scoorde.

In de eerste helft bleven de dames vooral voetballen op de helft van de tegenstander. Vele acties werden gemaakt en kansen werden gecreëerd, maar de bal werd vaak naast het doel geschoten of kwam niet langs de sterke keepster van Mulier. Na 45 minuten gingen de dames dan ook met de 1-0 voorsprong de kleedkamers in.

Na een goede peptalk van Samir kon de tweede helft weer beginnen. Opnieuw werd er vooral op de helft van Mulier gevoetbald. In de 57steminuut had Amber een hele mooie ingooi. Deze werd perfect langs de lijn gegooid en Jetty kon de bal aannemen. Via Jetty kwam de bal bij Jeanine die een mooie voorzet wist te geven op Hermine, 2-0!

Toch wist Mulier na 69 minuten onze verdedigers voorbij te spelen en ook langs onze keepster te komen, de 2-1 werd gemaakt.

Na een fel duel van twee kanten, kwam Beetgum even  met 10 man op het veld.  Niet dat dit veel verschil maakte, sterker nog, door wat geklungel bij het doel van Mulier wist Jeanine zelfs de 3-1 te scoren.

In de laatste 10 minuten wist Fransje de 4-1 nog te maken met een mooie assist van Jeanine.

Dankzij de inzet van de dames konden ze de eindstand van 4-1 bereiken. Na deze wedstrijd bevinden de vrouwen van Beetgum zich op de tweede plaats. Bijna aan kop dus!

 

Foto’s van de wedstrijd: https://www.facebook.com/pg/bitgumVR1/photos/?tab=album&album_id=1074853446020203