bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

NOORD Vierde ronde Groep 1, Mannen: Buitenpost – Achilles 1894 4 – 1 Bergum – vv Winsum 0 – 2 Drenthina – GVAV-Rapiditas 3 – 1 Flevo Boys – SVBO 1 – 1 Helpman – LAC Frisia 1883 3 – 2 SWZ Boso Sneek – Hoogeveen 0 – 2. OOST Vierde ronde Groep 1, Mannen: […]

BUITENPOST – Zaterdag hoofdklasser Buitenpost heeft zich geplaatst voor de achtste finales van de noordelijke bekerstrijd. Op sportpark De Swadde ging zondag hoofdklasser Achilles 1894 met 4-1 ten onder. De thuisclub sloeg na de pauze toe, want na de eerste 45 minuten stond het 1-1. Beide clubs hebben het in de competitie lastig. De Blauwkes […]

REGIO – Wedstrijdposter gratis op TweeNul? Mail een exemplaar (bij voorkeur als jpg) naar redactie@tweenul.nl.

Buitenpost – Achilles 1894 4 – 1 Flevo Boys – SVBO 1 – 1 (Flevo Boys wint na strafschoppen) SWZ Sneek (zo) – Hoogeveen 0 – 2 Bergum – vv Winsum 0 – 2 Drenthina – GVAV-Rapiditas 1 – 0 Helpman – LAC Frisia 1883 3 – 2 Uitslagen  van dinsdag 19 februari: Pelikaan S – Staphorst […]

HOOGEVEEN – Nagenoeg de gehele huidige selectie van De Weide heeft aangegeven volgend seizoen bij De Weide te blijven voetballen. Ook de begeleidingsstaf (m.u.v. assistent-trainer Rob van der Sleen, die vanwege drukke werkzaamheden stopt), blijft intact. Momenteel bezet de club uit Hoogeveen de 7e plek in de 2e klasse 2J. De goede sfeer binnen de […]

Print dit bericht Print dit bericht

29-11-2018: Beetgum VR1 bijna aan kop!

Vrouwen van Beetgum bijna aan kop!!

Op zaterdag 24 november hielden de dames van Beetgum de 3 punten thuis. De wedstrijd tegen Mulier VR1 werd met 4-1 gewonnen.

Toen de vrouwen de kleedkamer in liepen was alles al keurig klaargelegd. Ook de sint was even langs gekomen en had veel lekkers achtergelaten, inclusief gedicht!! Dit gedicht is niet bestemd voor kleine kindjes. Ondanks dat de dames zich soms zelf ook als kleine kindjes gedragen.

Toen mochten de dames het veld op, en vanaf het eerste fluitsignaal gingen ze er vol voor! De 3 punten moesten en zouden in Beetgum blijven. In de 5e minuut werd Jennifer wordt door een tegenstander gepoort, dit laat ze haar natuurlijk niet snel gebeuren. In de 10deminuut kwam er een dan ook prachtige solo van Jennifer die drie man voorbij wist te spelen, gevolgd door een pass op Jeanine die de 1-0 scoorde.

In de eerste helft bleven de dames vooral voetballen op de helft van de tegenstander. Vele acties werden gemaakt en kansen werden gecreëerd, maar de bal werd vaak naast het doel geschoten of kwam niet langs de sterke keepster van Mulier. Na 45 minuten gingen de dames dan ook met de 1-0 voorsprong de kleedkamers in.

Na een goede peptalk van Samir kon de tweede helft weer beginnen. Opnieuw werd er vooral op de helft van Mulier gevoetbald. In de 57steminuut had Amber een hele mooie ingooi. Deze werd perfect langs de lijn gegooid en Jetty kon de bal aannemen. Via Jetty kwam de bal bij Jeanine die een mooie voorzet wist te geven op Hermine, 2-0!

Toch wist Mulier na 69 minuten onze verdedigers voorbij te spelen en ook langs onze keepster te komen, de 2-1 werd gemaakt.

Na een fel duel van twee kanten, kwam Beetgum even  met 10 man op het veld.  Niet dat dit veel verschil maakte, sterker nog, door wat geklungel bij het doel van Mulier wist Jeanine zelfs de 3-1 te scoren.

In de laatste 10 minuten wist Fransje de 4-1 nog te maken met een mooie assist van Jeanine.

Dankzij de inzet van de dames konden ze de eindstand van 4-1 bereiken. Na deze wedstrijd bevinden de vrouwen van Beetgum zich op de tweede plaats. Bijna aan kop dus!

 

Foto’s van de wedstrijd: https://www.facebook.com/pg/bitgumVR1/photos/?tab=album&album_id=1074853446020203