bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

PEIZE – In het mooie Noord Drentse dorp Peize is Peize een fijne en gezellige voetbalvereniging met ongeveer 400 leden die allen op hun eigen wijze (recreatief of prestatief) hun sport kunnen beoefenen. Voor de jeugdafdeling van de club heeft Peize voor het seizoen 2019-2020 nog onder andere de volgende vacatures. Trainer voor JO15-1 (eersteklasser) […]

NORG – GOMOS is dinsdag 23 juli gastheer voor de oefenwedstrijd tussen FC Groningen en FC Eindhoven. De aftrap op Sportpark Schapendrift in Norg is om 19.00 uur. Kaarten in de voorverkoop zijn via de site van FC Groningen te bestellen. Op de wedstrijddag gaat de kassa bij GOMOS om 17.30 uur open. Volwassenen betalen […]

HOOGEVEEN – Jearl Margaritha maakt deze zomer de overstap naar Hoogeveen zondag. De 19-jarige aanvaller komt over vanuit de jeugd van FC Emmen. Hoogeveen TV sprak met de nieuwe aanwinst.

REGIO – Op de hoogte blijven van het laatste amateurvoetbalnieuws? Volg ons naast Twitter op Facebook!

BEILEN – Football Skills Drenthe houdt in samenwerking met Beilen gedurende het voetbalseizoen tien techniektrainingen op zondagmorgen voor JO9 t/m JO13 pupillen, vijf keer in het najaar en vijf keer in het voorjaar. De techniektrainingen vinden eens per twee a drie weken plaats op zondagmorgen van 10.00 tot 11.45 uur. Doelstelling is het geven van […]

Print dit bericht Print dit bericht

13-12-2018: Doelpuntenfestijn bij vrouwen van Beetgum

Doelpuntenfestijn bij vrouwen van Beetgum

 Op zaterdag 8 december speelden de dames van Beetgum in en tegen Joure. In deze wedstrijd werden er in totaal maar liefst 11 doelpunten gemaakt!

Het was een koude, winderige en regenachtige middag. Terwijl de dames de strijd aan gingen om de 3 punten mee naar Beetgum te krijgen, stonden de wissels zonder dug-outs en bewapend met kleedjes langs de kant te bibberen.

Al snel kwam Beetgum op een klungelige 1-0 achterstand. Nog geen 2 minuten later wist Jeanine de 1-1 te scoren en waren de dames weer terug bij af. Na 32 minuten maakte (de linksbenige) Jeanine een prachtige goal met het rechter been. De bal vloog richting de kruising en de dames kwamen hierdoor 1-2 voor te staan. Deze vreugde was van korte duur want dit keer wist Joure al snel de gelijkmaker te maken. De rest van de eerste helft zat vol met voorsprongen en gelijkmakers totdat er een ruststand van 3-4 op het scorebord stond.

In de tweede helft kwam Beetgum al na 5 minuten op een 3-5 voorsprong door een counter van Jenny op links die Jeanine vervolgens af kon maken. De dames van Joure konden 20 minuten later de 4-5 scoren en werd het verschil tussen de teams weer verkleind.

In de laatste 10 minuten wist Beetgum nog 2 keer te scoren en ontstond er een eindstand van 4-7.

Uiteindelijk waren niet alle 11 doelpunten voor Beetgum, maar de dames wisten wel de 3 punten mee terug te nemen. Op de terugweg werd dit gevierd met een patatje en hamburger in de Mac!

 

Komende zaterdag staat de laatste competitiewedstrijd voor dit seizoen op het programma. De dames van Beetgum ontvangen dan v.v. Scharnegoutum ’70 VR1 op sportcomplex ‘it Bosk’. Aftrap om 14:30.