bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

BUITENPOST – SC Heerenveen komt zaterdag 29 juni naar Buitenpost voor een oefenduel in de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. De club uit Heerenveen speelt om 19.00 uur tegen de eerste selectie van hoofdklasser Buitenpost op sportpark De Swadde. Het organiseren van topwedstrijden in Buitenpost is uitgegroeid tot een traditie met jaarlijks duizenden bezoekers. Vele […]

EMMEN – Zaterdag 16 maart stond in het teken van Kika bij SC Angelslo. Een drukke maar gezellige dag met livemuziek en een grote verloting met vele prijzen die beschikbaar waren gesteld door vele gulle bedrijven en privésponsoren. Organisatoren Ben Trip en Freddie Moes waren zeer tevreden over het verloop en het eindresultaat en bedanken […]

COEVORDEN – Raptim houdt op 5 april 2019 zijn jaarlijkse vrijwilligersavond. De avond zal in het teken staan van de jaren ’90. Raptim is trots op zijn grote groep vrijwilligers en wil de waardering voor het vele werk dat zij verzetten onder andere door middel van deze avond laten blijken. Alle vrijwilligers hebben reeds een […]

ROUVEEN – Op zaterdag 30 maart a.s. vindt de wedstrijd plaats tussen het 5e en 6e elftal van de SC Rouveen. Het 5e is koploper in deze klasse, terwijl het 6e op een keurige vijfde plaats staat. Zaak voor het 5e is om deze wedstrijd in een overwinning om te zetten, zodat het 3e team […]

REGIO – Wedstrijdposter gratis op TweeNul? Mail een exemplaar (bij voorkeur als jpg) naar redactie@tweenul.nl.

Print dit bericht Print dit bericht

13-12-2018: Doelpuntenfestijn bij vrouwen van Beetgum

Doelpuntenfestijn bij vrouwen van Beetgum

 Op zaterdag 8 december speelden de dames van Beetgum in en tegen Joure. In deze wedstrijd werden er in totaal maar liefst 11 doelpunten gemaakt!

Het was een koude, winderige en regenachtige middag. Terwijl de dames de strijd aan gingen om de 3 punten mee naar Beetgum te krijgen, stonden de wissels zonder dug-outs en bewapend met kleedjes langs de kant te bibberen.

Al snel kwam Beetgum op een klungelige 1-0 achterstand. Nog geen 2 minuten later wist Jeanine de 1-1 te scoren en waren de dames weer terug bij af. Na 32 minuten maakte (de linksbenige) Jeanine een prachtige goal met het rechter been. De bal vloog richting de kruising en de dames kwamen hierdoor 1-2 voor te staan. Deze vreugde was van korte duur want dit keer wist Joure al snel de gelijkmaker te maken. De rest van de eerste helft zat vol met voorsprongen en gelijkmakers totdat er een ruststand van 3-4 op het scorebord stond.

In de tweede helft kwam Beetgum al na 5 minuten op een 3-5 voorsprong door een counter van Jenny op links die Jeanine vervolgens af kon maken. De dames van Joure konden 20 minuten later de 4-5 scoren en werd het verschil tussen de teams weer verkleind.

In de laatste 10 minuten wist Beetgum nog 2 keer te scoren en ontstond er een eindstand van 4-7.

Uiteindelijk waren niet alle 11 doelpunten voor Beetgum, maar de dames wisten wel de 3 punten mee terug te nemen. Op de terugweg werd dit gevierd met een patatje en hamburger in de Mac!

 

Komende zaterdag staat de laatste competitiewedstrijd voor dit seizoen op het programma. De dames van Beetgum ontvangen dan v.v. Scharnegoutum ’70 VR1 op sportcomplex ‘it Bosk’. Aftrap om 14:30.