bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

PEIZE – In het mooie Noord Drentse dorp Peize is Peize een fijne en gezellige voetbalvereniging met ongeveer 400 leden die allen op hun eigen wijze (recreatief of prestatief) hun sport kunnen beoefenen. Voor de jeugdafdeling van de club heeft Peize voor het seizoen 2019-2020 nog onder andere de volgende vacatures. Trainer voor JO15-1 (eersteklasser) […]

NORG – GOMOS is dinsdag 23 juli gastheer voor de oefenwedstrijd tussen FC Groningen en FC Eindhoven. De aftrap op Sportpark Schapendrift in Norg is om 19.00 uur. Kaarten in de voorverkoop zijn via de site van FC Groningen te bestellen. Op de wedstrijddag gaat de kassa bij GOMOS om 17.30 uur open. Volwassenen betalen […]

HOOGEVEEN – Jearl Margaritha maakt deze zomer de overstap naar Hoogeveen zondag. De 19-jarige aanvaller komt over vanuit de jeugd van FC Emmen. Hoogeveen TV sprak met de nieuwe aanwinst.

REGIO – Op de hoogte blijven van het laatste amateurvoetbalnieuws? Volg ons naast Twitter op Facebook!

BEILEN – Football Skills Drenthe houdt in samenwerking met Beilen gedurende het voetbalseizoen tien techniektrainingen op zondagmorgen voor JO9 t/m JO13 pupillen, vijf keer in het najaar en vijf keer in het voorjaar. De techniektrainingen vinden eens per twee a drie weken plaats op zondagmorgen van 10.00 tot 11.45 uur. Doelstelling is het geven van […]

Print dit bericht Print dit bericht

16-12-2018: Beetgum VR1 aan kop!

Op 15 december speelde Beetgum VR1 de laatste wedstrijd van 2018. Op deze ijzig koude zaterdag kwamen de vrouwen van Scharnegoutum op bezoek.

Beetgum begon de wedstrijd sterk en er werd op de helft van de tegenstander gespeeld. Na 12 minuten werd Jennifer onderuitgehaald in het strafschopgebied en kreeg Beetgum een penalty. Jeanine wist deze beheerst in de rechter hoek te schieten en de dames kwamen 1-0 voor te staan.

‘Als er één schaap over de dam is volgen er meer’ zeggen ze wel. Dat was bij deze wedstrijd ook zo, want 6 minuten later stond het al 3-0!

Terwijl de dames op dreef waren met scoren,stond Marianne met 5 shirts en 3 broeken in haar doel te springen omdat ze het nog steeds wel koud had. Omdat Beetgum sterk voetbalde kwam er geen bal bij haar in de buurt.

Met een ruststand van 5-0 gingen de teams richting de kleedkamers.

Na goed overleg gingen de dames de koude wildernis weer in. Ook de tweede helft verliep heel soepel en Beetgum wist in de andere 45 minuten nog 3x te scoren. Helaas viel er ook nog een goal voor Scharnegoutum wat zorgde voor een eindstand van 8-1!

In deze wedstrijd werd er 3x gescoord door Jeanine, 2x door Jennifer, 2x door Marinthe en Rochelle wist 1x te scoren.

Het eerste wat de dames na de tijd deden was kijken hoe de wedstrijd AVC-GAVC verlopen was. Deze uitslag was bepalend voor de eventuele koppositie van Beetgum VR1. Toen bekend was dat (voormalig koploper) AVC de 3 punten weggegeven had kon de dag niet meer stuk. De dames gaan met hun nummer 1 positie de winterstop in.  Dit werd na de tijd uitgebreid gevierd met hapjes en drankjes in de kantine.