bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

BUITENPOST – SC Heerenveen komt zaterdag 29 juni naar Buitenpost voor een oefenduel in de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. De club uit Heerenveen speelt om 19.00 uur tegen de eerste selectie van hoofdklasser Buitenpost op sportpark De Swadde. Het organiseren van topwedstrijden in Buitenpost is uitgegroeid tot een traditie met jaarlijks duizenden bezoekers. Vele […]

EMMEN – Zaterdag 16 maart stond in het teken van Kika bij SC Angelslo. Een drukke maar gezellige dag met livemuziek en een grote verloting met vele prijzen die beschikbaar waren gesteld door vele gulle bedrijven en privésponsoren. Organisatoren Ben Trip en Freddie Moes waren zeer tevreden over het verloop en het eindresultaat en bedanken […]

COEVORDEN – Raptim houdt op 5 april 2019 zijn jaarlijkse vrijwilligersavond. De avond zal in het teken staan van de jaren ’90. Raptim is trots op zijn grote groep vrijwilligers en wil de waardering voor het vele werk dat zij verzetten onder andere door middel van deze avond laten blijken. Alle vrijwilligers hebben reeds een […]

ROUVEEN – Op zaterdag 30 maart a.s. vindt de wedstrijd plaats tussen het 5e en 6e elftal van de SC Rouveen. Het 5e is koploper in deze klasse, terwijl het 6e op een keurige vijfde plaats staat. Zaak voor het 5e is om deze wedstrijd in een overwinning om te zetten, zodat het 3e team […]

REGIO – Wedstrijdposter gratis op TweeNul? Mail een exemplaar (bij voorkeur als jpg) naar redactie@tweenul.nl.

Print dit bericht Print dit bericht

16-12-2018: Beetgum VR1 aan kop!

Op 15 december speelde Beetgum VR1 de laatste wedstrijd van 2018. Op deze ijzig koude zaterdag kwamen de vrouwen van Scharnegoutum op bezoek.

Beetgum begon de wedstrijd sterk en er werd op de helft van de tegenstander gespeeld. Na 12 minuten werd Jennifer onderuitgehaald in het strafschopgebied en kreeg Beetgum een penalty. Jeanine wist deze beheerst in de rechter hoek te schieten en de dames kwamen 1-0 voor te staan.

‘Als er één schaap over de dam is volgen er meer’ zeggen ze wel. Dat was bij deze wedstrijd ook zo, want 6 minuten later stond het al 3-0!

Terwijl de dames op dreef waren met scoren,stond Marianne met 5 shirts en 3 broeken in haar doel te springen omdat ze het nog steeds wel koud had. Omdat Beetgum sterk voetbalde kwam er geen bal bij haar in de buurt.

Met een ruststand van 5-0 gingen de teams richting de kleedkamers.

Na goed overleg gingen de dames de koude wildernis weer in. Ook de tweede helft verliep heel soepel en Beetgum wist in de andere 45 minuten nog 3x te scoren. Helaas viel er ook nog een goal voor Scharnegoutum wat zorgde voor een eindstand van 8-1!

In deze wedstrijd werd er 3x gescoord door Jeanine, 2x door Jennifer, 2x door Marinthe en Rochelle wist 1x te scoren.

Het eerste wat de dames na de tijd deden was kijken hoe de wedstrijd AVC-GAVC verlopen was. Deze uitslag was bepalend voor de eventuele koppositie van Beetgum VR1. Toen bekend was dat (voormalig koploper) AVC de 3 punten weggegeven had kon de dag niet meer stuk. De dames gaan met hun nummer 1 positie de winterstop in.  Dit werd na de tijd uitgebreid gevierd met hapjes en drankjes in de kantine.