bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

PEIZE – In het mooie Noord Drentse dorp Peize is Peize een fijne en gezellige voetbalvereniging met ongeveer 400 leden die allen op hun eigen wijze (recreatief of prestatief) hun sport kunnen beoefenen. Voor de jeugdafdeling van de club heeft Peize voor het seizoen 2019-2020 nog onder andere de volgende vacatures. Trainer voor JO15-1 (eersteklasser) […]

NORG – GOMOS is dinsdag 23 juli gastheer voor de oefenwedstrijd tussen FC Groningen en FC Eindhoven. De aftrap op Sportpark Schapendrift in Norg is om 19.00 uur. Kaarten in de voorverkoop zijn via de site van FC Groningen te bestellen. Op de wedstrijddag gaat de kassa bij GOMOS om 17.30 uur open. Volwassenen betalen […]

HOOGEVEEN – Jearl Margaritha maakt deze zomer de overstap naar Hoogeveen zondag. De 19-jarige aanvaller komt over vanuit de jeugd van FC Emmen. Hoogeveen TV sprak met de nieuwe aanwinst.

REGIO – Op de hoogte blijven van het laatste amateurvoetbalnieuws? Volg ons naast Twitter op Facebook!

BEILEN – Football Skills Drenthe houdt in samenwerking met Beilen gedurende het voetbalseizoen tien techniektrainingen op zondagmorgen voor JO9 t/m JO13 pupillen, vijf keer in het najaar en vijf keer in het voorjaar. De techniektrainingen vinden eens per twee a drie weken plaats op zondagmorgen van 10.00 tot 11.45 uur. Doelstelling is het geven van […]

Print dit bericht Print dit bericht

02-01-2019: Winterprogramma v.v. Beetgum 1

De hoofdtrainer, staf en spelers wensen alle supporters, sponsors, leden en vrijwilligers een gelukkig en sportief 2019!

Na een korte winterstop start v.v. Beetgum 1 op dinsdag 15 januari 2019 weer met de trainingen voor de 2de seizoenshelft.

Vanaf 15 januari 2019 zijn de reguliere trainingsavond weer op dinsdag en donderdag. Indien de noodzaak aanwezig is kunnen de trainingen verplaatst worden naar een kunstgraslocatie.

Voor dinsdag 22 januari is er een oefenwedstrijd gepland in Harlingen tegen Zeerobben o23. Deze wedstrijd begint om 20.00 uur. Op dinsdag 29 januari of donderdag 31 januari wordt er mogelijk ook nog een oefenwedstrijd gepland.

De eerste competitiewedstrijd staat gepland voor zaterdag 9 februari 2019 met een thuiswedstrijd, Holwerd komt dan op bezoek op het sportcomplex ’t Bosk.

 

IMG_0146t