bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

PEIZE – In het mooie Noord Drentse dorp Peize is Peize een fijne en gezellige voetbalvereniging met ongeveer 400 leden die allen op hun eigen wijze (recreatief of prestatief) hun sport kunnen beoefenen. Voor de jeugdafdeling van de club heeft Peize voor het seizoen 2019-2020 nog onder andere de volgende vacatures. Trainer voor JO15-1 (eersteklasser) […]

NORG – GOMOS is dinsdag 23 juli gastheer voor de oefenwedstrijd tussen FC Groningen en FC Eindhoven. De aftrap op Sportpark Schapendrift in Norg is om 19.00 uur. Kaarten in de voorverkoop zijn via de site van FC Groningen te bestellen. Op de wedstrijddag gaat de kassa bij GOMOS om 17.30 uur open. Volwassenen betalen […]

HOOGEVEEN – Jearl Margaritha maakt deze zomer de overstap naar Hoogeveen zondag. De 19-jarige aanvaller komt over vanuit de jeugd van FC Emmen. Hoogeveen TV sprak met de nieuwe aanwinst.

REGIO – Op de hoogte blijven van het laatste amateurvoetbalnieuws? Volg ons naast Twitter op Facebook!

BEILEN – Football Skills Drenthe houdt in samenwerking met Beilen gedurende het voetbalseizoen tien techniektrainingen op zondagmorgen voor JO9 t/m JO13 pupillen, vijf keer in het najaar en vijf keer in het voorjaar. De techniektrainingen vinden eens per twee a drie weken plaats op zondagmorgen van 10.00 tot 11.45 uur. Doelstelling is het geven van […]

Print dit bericht Print dit bericht

16-01-2018: Vrouwen van Beetgum gaan strijdend ten onder

Vrouwen van Beetgum gaan strijdend ten onder

VR1

 

De afgelopen weken waren de leiders van Beetgum VR1 druk op zoek naar tegenstanders voor oefenwedstrijden. Voor afgelopen zaterdag werd er fanatiek gezocht en met resultaat!! We kregen reactie van Harkemase Boys MO17. Dit team speelt landelijk in de 4e divisie dus het zou zeker geen makkelijke wedstrijd worden.

Voordat deze wedstrijd kon beginnen moest er eerst genoeg animo zijn. Uiteindelijk begon de wedstrijd met 15 man. Helaas hadden de dames weinig basisspeelsters en waren er 8 afkomstig uit de MO17 van Beetgum.

Om 14:30 ging de wedstijd van start. Harkemase Boys begonnen de wedstrijd erg sterk waardoor de dames van Beetgum amper tot geen kansen konden creëren om een aanval op gang te zetten. Na 15 minuten spelen, stond Beetgum al op een 0-3 achterstand. Door de sterke verdediging en goed keepsterwerk van Marianne wist de tegenstander nog maar 1 doelpunt te maken in de andere 30 minuten van de eerste helft.

Ook in de tweede helft waren er weinig kansen voor Beetgum en bleef de bal maar aan de kant van de thuisclub hangen. Veel goals werden gemaakt, maar dezen vielen allemaal in het verkeerde doel… De eindstand was na 90 minuten spelen dan ook 0-12. Komende zaterdag spelen de dames een inhaalwedstrijd uit tegen Tzum VR1.