komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – De huidige competities in de Tweede en Derde Divisie en de Hoofdklasse worden niet meer uitgespeeld. Dat heeft het bestuur amateurvoetbal, na inventarisatie onder alle deelnemende verenigingen en in overleg met de belangenverenigingen CVTD en het COH besloten. Aanleiding hiervoor is de situatie waarin het amateurvoetbal als gevolg van de coronapandemie al geruime […]

REGIO – Op de hoogte blijven van het laatste amateurvoetbalnieuws? Volg ons naast Twitter op Facebook!

REGIO – De vrouwen van Someren/NWC moeten op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Boegbeeld Ivo Veltrop heeft bekend gemaakt zijn aflopende contract niet te verlengen bij de hoofdklasser. Na dertien seizoenen komt er een einde aan de samenwerking tussen Veltrop en Someren. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

OUDE PEKELA – Op 20 mei 2020 bestond Noordster 100 jaar. De jubileumcommissie was al geruime tijd bezig om een passend en bruisend eeuwfeest te organiseren. Het programma rond het Hemelvaartweekend stond vast en de voorbereidingen waren in een afrondende fase. Helaas kon het door de coronacrisis geen doorgang vinden. Snel was het besluit genomen […]

KATWIJK – Na afloop van het lopende voetbaljaar zal Joey Ravensbergen vertrekken bij Quick Boys. Dat heeft de linkervleugelverdediger aan de Technische Commissie laten weten. Daarmee komt een einde aan de jarenlange samenwerking tussen Quick Boys en Ravensbergen. De Katwijker maakt sinds het seizoen 2014-2015 deel uit van de selectie van het eerste elftal. Destijds […]

Print dit bericht Print dit bericht

16-01-2018: Vrouwen van Beetgum gaan strijdend ten onder

Vrouwen van Beetgum gaan strijdend ten onder

VR1

 

De afgelopen weken waren de leiders van Beetgum VR1 druk op zoek naar tegenstanders voor oefenwedstrijden. Voor afgelopen zaterdag werd er fanatiek gezocht en met resultaat!! We kregen reactie van Harkemase Boys MO17. Dit team speelt landelijk in de 4e divisie dus het zou zeker geen makkelijke wedstrijd worden.

Voordat deze wedstrijd kon beginnen moest er eerst genoeg animo zijn. Uiteindelijk begon de wedstrijd met 15 man. Helaas hadden de dames weinig basisspeelsters en waren er 8 afkomstig uit de MO17 van Beetgum.

Om 14:30 ging de wedstijd van start. Harkemase Boys begonnen de wedstrijd erg sterk waardoor de dames van Beetgum amper tot geen kansen konden creëren om een aanval op gang te zetten. Na 15 minuten spelen, stond Beetgum al op een 0-3 achterstand. Door de sterke verdediging en goed keepsterwerk van Marianne wist de tegenstander nog maar 1 doelpunt te maken in de andere 30 minuten van de eerste helft.

Ook in de tweede helft waren er weinig kansen voor Beetgum en bleef de bal maar aan de kant van de thuisclub hangen. Veel goals werden gemaakt, maar dezen vielen allemaal in het verkeerde doel… De eindstand was na 90 minuten spelen dan ook 0-12. Komende zaterdag spelen de dames een inhaalwedstrijd uit tegen Tzum VR1.