18-01-2019: SAVE THE DATE! Boeiende avond met Erwin Zeinstra

Op vrijdag 15 februari komt Erwin Zeinstra naar de kantine van sportcomplex It Bosk.

Erwin Zeinstra maakt al sinds jaren onderdeel uit van ‘ Team Kuipers ‘. Het scheidsrechters trio, samen met Bjorn Kuipers en Sander van Roekel, behoren tot de top van Nederland, Europa en de wereld!

Erwin Zeinstra in actie

Op verzoek van het Hoofdbestuur, Jeugdcommissie en de Feestcommissie gaat Erwin aan de hand van anekdotes, unieke  foto’s en video’s ons een boeiende avond verzorgen! Met een behoorlijke staat van dienst, valt er genoeg te vertellen. O.a. de Champions League Finale van 2014 met de kraker Real Madrid – Atletico Madrid. Meerdere EK’s en WK’s waaronder het laatste Wereldkampioenschap Voetbal in Brazilië.

Wie herinnert zich niet het akkefietje tussen Bjorn Kuipers en stervoetballer Neymar!? Altijd al willen weten wat toen besproken werd? Erwin Zeinstra weet het antwoord!

Wat zegt Kuipers tegen Neymar!?

Het beloofd een zeer interessante avond te worden op It Bosk!

Datum: Vrijdag 15 februari

Tijd: 20:00 uur

Voor wie: Voor alle leden, vrijwilligers, donateurs, sponsoren, dorpsgenoten, pake’s en neppe’s, vader, moeder, broer, zus… Een ieder is uitgenodigd!

Entree: GRATIS

See you there!