07-02-2019: Beetgum 1 zaterdag tegen Holwerd

Komende zaterdag 9 februari speelt v.v. Beetgum de eerste competitiewedstrijd na een lange winterstop.

Tegenstander op het sportcomplex ’t Bosk is v.v. Holwerd. Eerder in het seizoen werd de uitwedstrijd in Holwerd verloren met 4-3.

De selectie van hoofdtrainer Danny Span was voor de winterstop in goede doen, de laatste 8 wedstrijden werd niet verloren door 6 wedstrijden te winnen en 2 keer gelijk te spelen.

In de winterstop is voor een aantal trainingen uitgeweken naar het kunstgrasveld van DTD. Zaterdag zal blijken of Beetgum 1 de goede vorm van voor de winterstop heeft kunnen vasthouden en de positie in de top 4 kan consolideren.

Beetgum 1 – Holwerd 1

De aftrap is zaterdag 9 februari om 14.30 uur