12-03-2019: Roekepraatsje Meinte Hoornstra

Afgelopen zaterdag was Meinte Pupil van de week bij de wedstrijd Zaterdag 1 tegen Tzummarrum 1.meinte

Hieronder kunt u Meinte zn Roekepraatsje lezen!

Roekepraetsje mei:

Vraag: Antwoord:
Wat is je naam: Meinte Hoornstra
Hoe oud ben je: 6 jaar
Is er een van: 3 jongens
Wie zijn je broertjes of zusjes: Jouke en Hielke
Welke school zit je: CBS Mooitaki
Wat wil je later worden: Profvoetballer
Lekkerste eten: Patat
Eet nooit: Rode biet
Welke team speel je: Jo7
Heb je ook nog in ander team gespeeld: Nee